bilgisayarıma virüs bulaşmış olabilir mi?

Mr.Cody

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
157
bi anda böyle bir uyarı aldım neler oluyor?

1659225783458.png
Post automatically merged:

bana mesaj atan numara 0850 540 06 09 bir defa da aradı tabi internete yazdım herkes dolandırıcı diyor ama nasıl oluyorsa anlamıyorum bütün e posta adreslerimi söyledi ve bütün e postalarıma da bu mesaj düştü

Giriş yapılan cihazları kontrol et biri girmişse hesabının şifresini değiştir.

bir hesabımın da şifresini değiştirdim fakat doğrulama kodu yine bu numaraya düştü ve şifreyi değiştir dediğimde şifremin değiştiği söylendi

Giriş yapılan cihazları kontrol et biri girmişse hesabının şifresini değiştir.
ayrıca şöyle alakamın olmadığı 2 hesap var şifreleri kaydedilmiş olarak gözüken
1659226048218.png

Bütün eposta adreslerinin tekrar şifresini değiştir 2 aşamalı doğrulama ekle ve telefona bilmediğin bir şey yüklendiyse veya yüklediysen telefona format at.

Bütün eposta adreslerinin tekrar şifresini değiştir 2 aşamalı doğrulama ekle ve telefona bilmediğin bir şey yüklendiyse veya yüklediysen telefona format at.
hayır bilgisayarıma oldu da brave tarayıcım üzerinde oturum işlemleri yaparken bir gariplik var zaten o yüzden şimdilik brave kullanmiyim

güvenilir olarak düşündüğüm bir siteden türkçe yama yükledim sadece

Güzel kardeşim sana, microsofttan geldiğini düşündüğün mailleri seni kandırmak isteyen kişiler atıyor olabilir. Hiç bir şekilde o mesajlara tıklayıp da seni yönlendirdiği sayfadan hesabına giriş yapma ya da şifre değiştirme işlemi uygulama.

Bu iki ücretsiz programı da indirip bir çalıştır ve tarama yap. Telefondaysan virüs taraması yap. Kullandığın tarayıcıyı sıfırla ve google hesabına kendin elinle yazarak gir, sana gönderilen linklerden girme. Sonra google hesabınla oturum açılmış tüm cihazlardan çıkış yap google güvenlik ayarlarından. 2 faktörlü doğrulamanı aç ve şifreni değiştir. Bilgisayarından da komple bravei kaldırıp sıfırdan baştan indirip baştan yükle.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,167
Üyeler
191,037
Son üye
sametkarahan
Geri