Neler Yeni

Bilgisayarıma virüs bulaştı lütfen yardım edin

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Zorlantiez
Arkadaşlar şuan çok kötüyüm pc me virüs bulaştı lütfen yardım edin şuanda pc yi tümden sıfırlıyorum inşallah gider bia ta yüklediğim oyun hilesi yüzünden bugün boşta işlemcim %100 ünü kullanıyordu görev yöneticisin baktım xtool diye bir uygulama %50 sini kullanıyor internete baktım çok büyük bir virüs müş hackerlar tarafından pc mi ele geçiriyormuş Windows deffendırı devre dışı bırakmış taran yaptım Windows üzerinden önceden indirdiğim bir hile truva atı yazıyordu ve ciddi diyor kaldırılamaz yazıyordu lütfen yardım edin şuan sıfırlıyorum ne yapacağımı bileemdim elim ayağım titriyor ağlıcam az kalsın pc yi sıfırladıtqn sonra gidermi gitmezse nasıl lanet olası virüsü kaldırırım lütfen yardım edin

Furkan1461

80+ Silver
Kaspersky indir ve tarat.

mustafak0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
678
İsim
Mustafa
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Zorlantiez
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kaspersky 30 günlük deneme sürümü indir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şuan pc yi sıfırlıyorum sıfırladıktan sonra hemen deneyeceğim

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Zorlantiez
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Arkadaşlar şuan çok kötüyüm PC me virüs bulaştı lütfen yardım edin şuanda PC yi tümden sıfırlıyorum inşallah gider bia ta yüklediğim oyun hilesi yüzünden bugün boşta işlemcim %100 ünü kullanıyordu görev yöneticisin baktım xtool diye bir uygulama %50 sini kullanıyor internete baktım çok büyük bir virüs müş hackerlar tarafından PC mi ele geçiriyormuş Windows deffendırı devre dışı bırakmış taran yaptım Windows üzerinden önceden indirdiğim bir hile truva atı yazıyordu ve ciddi diyor kaldırılamaz yazıyordu lütfen yardım edin şuan sıfırlıyorum ne yapacağımı bileemdim elim ayağım titriyor ağlıcam az kalsın PC yi sıfırladıtqn sonra gidermi gitmezse nasıl lanet olası virüsü kaldırırım lütfen yardım edin

AdwCleaner indirip tarat Kaspersky kurmaya uğraşma zaman kaybedersin.

Son düzenleme:

mustafak0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
678
İsim
Mustafa

Muri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Murat Aslan Kaşko
ne diyosunuz hocam siz ya.sakin olun bişey olmaz.temiz kurulum yapın pcye bir şey kalmaz. kasperskydan da silebilirsiniz isterseniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya csgo hilesi yapacaktım yapacağım güne lanet olsun ya Allah belasını versin böle virüsün boşta işlemci 100 de 100 ünü kullandı 85 derceyi gördüm
hileyi hiçbir şekilde desteklemiyorum.yaptıgınız emek hırsızlıgından başka bir şey değil.neden önüme hile cıksın sizin gibiler yüzünden?

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Zorlantiez
ne diyosunuz hocam siz ya.sakin olun bişey olmaz.temiz kurulum yapın pcye bir şey kalmaz. kasperskydan da silebilirsiniz isterseniz.
Temiz kurulun derken flash dan yapmadım Windows sıfırlama yerinden tüm verilerle birlikte sıfırladım

Top Bottom