Neler Yeni

Bilgisayarıma Virüs Girdi Ne Yapmalıyım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mustafa Taş
gerçekten özür dilerim zaten resmi sunucuda denememiştim botlarla özür dilerim

samet4747

80+ Platinum
korkma knk bir şey olmaz format at
Mesaj otomatik birleştirildi:

gerçekten özür dilerim zaten resmi sunucuda denememiştim botlarla özür dilerim
Ya tamam ne olmuş? neden korkuyorsun bu kadar format at geçer.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mustafa Taş
bilmem ki oyle seyler

-_FLEX_-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Ne zorunlusu kardeş
İlgilendiği Kategoriler
SSD VE HDD
Öncelikle sakin ol. İçinde çok bilgin yoksa format at varsa Kaspersky veya ESET ile tarama yap, sil. Sonra diski 2'ye böl birine bilgilerini at ve format at.

Umut1212

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Umut Şahin
İlgilendiği Kategoriler
Pc parçaları
bu durumlarda direk format at. şimdi kızcaksınız her şeye format at yazıyosunuz diye ama riske atmaya değmez bence

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,361
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
Ben bir hata yaptım, Youtubeden gördüğüm hileyi indirip biraz oynadım hilenin sitesinde güvenlik duvarını kapatmam gerektiği yazıyordu bende desteğe neden kapatılacağını sordum oda daha windowsda windowsa daha tanınmadık o da bizi virüs olarak algılıyor yazdılar bende inandım çok pişmanım kaldırmaya çalışıyorum bilgisayardan kaldıramıyorum bir sürü bildirim geliyor güvenlik duvarından (güvenlik duvarını kapatıp hileyle biraz oynadım sonrada oyunu kapatıp güvenlik duvarını açtım) bildirimlerde hep virüs tespit edildi diyor hepsini siliyorum bildirimlerdekinin ama tekrar bildirim gelmeye devam ediyor lütfen yardım edin çok pişmanım bir daha yapmayacağım indirmeyeceğim kullanmayacağım
kaspersky kullan yoksa temiz kurulum yap bidaha da bilmediğin bişeyi indirme

Erda Yıldırım

80+ Gold
Ben bir hata yaptım, Youtubeden gördüğüm hileyi indirip biraz oynadım hilenin sitesinde güvenlik duvarını kapatmam gerektiği yazıyordu bende desteğe neden kapatılacağını sordum oda daha windowsda windowsa daha tanınmadık o da bizi virüs olarak algılıyor yazdılar bende inandım çok pişmanım kaldırmaya çalışıyorum bilgisayardan kaldıramıyorum bir sürü bildirim geliyor güvenlik duvarından (güvenlik duvarını kapatıp hileyle biraz oynadım sonrada oyunu kapatıp güvenlik duvarını açtım) bildirimlerde hep virüs tespit edildi diyor hepsini siliyorum bildirimlerdekinin ama tekrar bildirim gelmeye devam ediyor lütfen yardım edin çok pişmanım bir daha yapmayacağım indirmeyeceğim kullanmayacağım
kardeşim hileyi virüs olarak algılıyor olabilir ama bence sen yinede virüs taraması yap kaspersky ile

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,361
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Eyüp Çakır Özhasar
Ben bir hata yaptım, Youtubeden gördüğüm hileyi indirip biraz oynadım hilenin sitesinde güvenlik duvarını kapatmam gerektiği yazıyordu bende desteğe neden kapatılacağını sordum oda daha windowsda windowsa daha tanınmadık o da bizi virüs olarak algılıyor yazdılar bende inandım çok pişmanım kaldırmaya çalışıyorum bilgisayardan kaldıramıyorum bir sürü bildirim geliyor güvenlik duvarından (güvenlik duvarını kapatıp hileyle biraz oynadım sonrada oyunu kapatıp güvenlik duvarını açtım) bildirimlerde hep virüs tespit edildi diyor hepsini siliyorum bildirimlerdekinin ama tekrar bildirim gelmeye devam ediyor lütfen yardım edin çok pişmanım bir daha yapmayacağım indirmeyeceğim kullanmayacağı. Az onceki eldeki hile sen misin

Mesaj otomatik birleştirildi:

Az onceki elimdeki hile sen misin ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,267
Üyeler
159,595
Son üye
Hayalet23
Top Bottom