Neler Yeni

Bilgisayarıma Virüs Girdi Ne Yapmalıyım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
efe
pc de tarama yaptım 22 sorun büldu kasparasky fakat kaldır dedigimde ise kaldıramadı malwarebytes i inirdim onun 15 günlük preminyumunu açaamadım hangi programı kulanımdad silebilrim trojeni

En İyi Cevap
1
Virüs programları bile bütün virüsleri silemez siz en iyisi format atın derim ben.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
:D de 900 gb dosyya yüklü C: yeformat atsam yetermi yoksa lla D yede format atmalımıyım
Mesaj otomatik birleştirildi:

gülücük dedyil D

Avira dene birde
deneyicem onuda teşekürler

En İyi Cevap
1
:D de 900 gb dosyya yüklü C: yeformat atsam yetermi yoksa lla D yede format atmalımıyım
2 sine de atmanızı öneririm c ye attıktan sonra birdaha tarayın gitmişse atmanıza gerek yok fakat gitmediyse atın.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
pc de tarama yaptım 22 sorun büldu kasparasky fakat kaldır dedigimde ise kaldıramadı malwarebytes i inirdim onun 15 günlük preminyumunu açaamadım hangi programı kulanımdad silebilrim trojeni
O ikisi kaldıramamışsa hiç bir şey kaldıramaz. Format atın en iyisi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Atakan Abeş
Instagram
atakandiyorlar43
Twitter
atakanabes
Discord
Atakan#0369
Herhangi bir oyunun bedava hilesini ya da bir oyunun carcklenmiş versiyonunu indirdin mi dostum? eğer o dosyaları nereye kurduğunu biliyorsan oradan silebilirsin ama bence sen format at

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Herhangi bir oyunun bedava hilesini ya da bir oyunun carcklenmiş versiyonunu indirdin mi dostum? eğer o dosyaları nereye kurduğunu biliyorsan oradan silebilirsin ama bence sen format at
İşe yaramaz.

MrIceTea

80+
Kayıt defterine bak. Kalıntıların isimlerini internette araştır. Sil. Daha sonra Malwarebytes ve Kaspersky ile tarama yap. Eğer yine bu kadar fazla virüs bulursa format at. Bu benim çözümüm. Fakat format atmak yerine daha iyi opsiyonlar da olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
efe
kasparasky tojeni buldu dier sorunlarda geri dönüşüm kutusundaymış kutuyu temizledin kasparasky lşe sorunları çözdüm malwarebytes de tarıyo suan galiba formata gerek kalmadı

Metin 2 hile deniyodum :D arkadaşla gircektik ondan bulaştı

ßeta

80+ Bronze
Malware dene
Edit: Onu deniyormuşsun zaten format atma bence, başlangıçta açılan programlarada bak

Top Bottom