Yumurtalı Tavuk
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,091
Öyle bir uyarıyı gün içinde birkaç defa aldım yaklaşık 4 5 defadır uyarı gelmekte geçenlerde bir sürü resim indirdim Google'dan onlardan kaynaklı olabilir mi?
fotoğraf indirmekten virüs bulaşma olayı çok eskide kaldı fakat siz yinede kaldır diyin belki farklı bir şekilde virüs yemişsinizdir.Alıntıyı görüntüle
Öyle bir uyarıyı gün içinde birkaç defa aldım yaklaşık 4 5 defadır uyarı gelmekte geçenlerde bir sürü resim indirdim Google'dan onlardan kaynaklı olabilir mi?
Az önce araştırdım bir siteden kendisi yaygın bir internet trojanı tehlikeli tabi ki ama Windows koruma kalkanı öyle trojanları temizliyormuş siteden baktığımda yani bir tehlikesi yok zaten az önce silindi ama yinede dikkatli olmak lazım.fotoğraf indirmekten virüs bulaşma olayı çok eskide kaldı fakat siz yinede kaldır diyin belki farklı bir şekilde virüs yemişsinizdir.
Oradan kaldır derseniz sıkıntı kalmaz fotoğraftan virüs bulaşma konusu eskide kaldı artık.Alıntıyı görüntüle
evet, dilerseniz virüs programı olarak kaspersky kullanabilirsiniz. windows defender o kadar iyi bir şey değil hatta berbat diyebiliriz. (ben kullanmıyorum bu arada en güçlü anti-virüs beynimizdir.)Az önce araştırdım bir siteden kendisi yaygın bir internet trojanı tehlikeli tabi ki ama Windows koruma kalkanı öyle trojanları temizliyormuş siteden baktığımda yani bir tehlikesi yok zaten az önce silindi ama yinede dikkatli olmak lazım.
Ya tam olarak bilmiyorum aklıma başka bir şey gelmedi maalesef ki.Oradan kaldır derseniz sıkıntı kalmaz fotoğraftan virüs bulaşma konusu eskide kaldı artık.
Çok aklına takıldıysa bir format atabilirsin. Antivirüs programlarına da bulaşma hiç bence.Ya tam olarak bilmiyorum aklıma başka bir şey gelmedi maalesef ki.
Önemli bir sorun değil ben korsan dizi izlediğim için biliyorsunuz bağlantıya giderken bir kaç saçma siteye atıyor oradan bulaşmış olabilir ama internetteki araştırmalara göre o en yaygın hemde en kolay yok edilebilir virüs yani windows koruma kalkanı benim için yaptı ama yinede dikkatli olmak lazım ama yakın zamanda bir format atmayı düşünüyorum.Çok aklına takıldıysa bir format atabilirsin. Antivirüs programlarına da bulaşma hiç bence.
Büyük ihtimalle o sitelerden birine atıp bir şey indirdi sonra dosyayı sakladı program ama Windows bulmuş. Sıkıntı olmaz bence.Önemli bir sorun değil ben korsan dizi izlediğim için biliyorsunuz bağlantıya giderken bir kaç saçma siteye atıyor oradan bulaşmış olabilir ama internetteki araştırmalara göre o en yaygın hemde en kolay yok edilebilir virüs yani windows koruma kalkanı benim için yaptı ama yinede dikkatli olmak lazım ama yakın zamanda bir format atmayı düşünüyorum.