Neler Yeni

Çözüldü✓ Bilgisayarımda biri var, Hacklendi mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Bahatur Han Üstün
Mikrofonum bozulmuştu, çalışmıyordu. Onunla uğraşıyordum, bi yandan da mikrofonu test ediyordum. Mouse tıklama sesleri gelmeye başladı, o sırada ben de arada bi tıklamıştım ama daha net duyabilmek ve anlayabilmek için sesi yükselttim ve mikrofondan hala ses geliyor mu diye dinlemeye başladım ama o anda ses direkt kesildi. Böyle bir şey olabilir mi lütfen yardım edin. Direkt modeme resetattım.

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet bozan
Biri bilgisayarını ele geçirmiş. Hemen banka hesabındaki paraları bir poşete koy ve Hastane önündeki kantine gel. Bir memur arkadaşımız gelip o paraları senin için aklamak ve temizlemek için teslim alacak.

Aquaman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Mert Balamut
Mikrofondan gelen saçma sapan sesler ben çift pcden tek ses aldığımda yaşıyorum bu durumu. Fazla takıntılıysan at bir format geç için rahat olsun 😄

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
Biri bilgisayarını ele geçirmiş. Hemen banka hesabındaki paraları bir poşete koy ve Hastane önündeki kantine gel. Bir memur arkadaşımız gelip o paraları senin için aklamak ve temizlemek için teslim alacak.
Büyük ihtimal bir hacker gurubu peşinde. Başın büyük belada olabilir dostum!
Bence arkadas ile dalga gecmek yerine ona bilgi verilebilecegini dusunuyorum.

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Bahatur Han Üstün
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Düzgün bir soru sordum dalga geçmişsiniz, sesleri kontrol ettiğimde anormal, bende olmayan sesler duyduğumun farkındayım, ne yapacağımı bilmediğim için sizden yardım istedim. Yine de teşekkürler.

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,209
İsim
Necati
Mikrofonum bozulmuştu, çalışmıyordu. Onunla uğraşıyordum, bi yandan da mikrofonu test ediyordum. Mouse tıklama sesleri gelmeye başladı, o sırada ben de arada bi tıklamıştım ama daha net duyabilmek ve anlayabilmek için sesi yükselttim ve mikrofondan hala ses geliyor mu diye dinlemeye başladım ama o anda ses direkt kesildi. Böyle bir şey olabilir mi lütfen yardım edin. Direkt modeme resetattım.
Youtube , Discord veya internet siteleri üzerinden herhangi bir crack veya hile dosyası indirmediysen korkmana gerek yok , indirdim diyorsan geçmiş olsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Düzgün bir soru sordum dalga geçmişsiniz, sesleri kontrol ettiğimde anormal, bende olmayan sesler duyduğumun farkındayım, ne yapacağımı bilmediğim için sizden yardım istedim. Yine de teşekkürler.
Hala bu sesleri duyuyor musun?

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet bozan
Kendi nefes sesini duyup korkmuştur. Uygulamalar niye garip sesler çıkartsın?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,042,391
Üyeler
165,351
Son üye
drmuhammetdogan