Dolu şeye nasıl yüklemeyi planlıyorsun?Arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum
Oyun için yeterli alan varsa yükleyebilirsin.pardon yanlış yazmışım c diskim dolu
Disk gayet boş oraya oyun yükleyebilirsin. Fakat oyun yükleyeceğin zaman oyun dosyalarının konumunu E: diskinde bir klasör oluşturup oyunu yüklerken yükleme ayarlarından o klasörü seçerek yüklemen lazım.böyle oyun yükleyebilirim değil mi?
Oyun 135 GB'dan fazla değilse yükleyebilirsin.böyle oyun yükleyebilirim değil mi?
klasörün adı farketmez değilmi?Disk gayet boş oraya oyun yükleyebilirsin. Fakat oyun yükleyeceğin zaman oyun dosyalarının konumunu E: diskinde bir klasör oluşturup oyunu yüklerken yükleme ayarlarından o klasörü seçerek yüklemen lazım.
Fark etmez ama Türkçe karakterler, boşluk ve noktalama işareti kullanmazsanız daha iyi olur. Mesela Counter Strike: Global Offensive yüklüyorsanız CSGO ya da CS gibi klasör ismi koyabilirsiniz.klasörün adı farketmez değilmi?
Oyun 135 GB'dan fazla değilse yükleyebilirsin.
pes 2017 yüklüyorum pes diye oluşturdumFark etmez ama Türkçe karakterler, boşluk ve noktalama işareti kullanmazsanız daha iyi olur. Mesela Counter Strike: Global Offensive yüklüyorsanız CSGO ya da CS gibi klasör ismi koyabilirsiniz.
Olur. Problem çıkmamalıpes 2017 yüklüyorum pes diye oluşturdum