Bilgisayarımda hiç bir ulaşamıyorum.

Reaksiyon skoru
5
Windows güncellemesini yaptıktan sonra bilgisayarı açtım ve kırmızı bir ekran karşıma çıktı. Hiç bir şeye ulaşamıyorum lütfen yardımcı olun. (Format atamam önemli dosyalarım vs. var).
IMG_20200329_015145.webp

Yarım saattir aynı ekranda.

Windows güncelleme sorunlarında tuşundan kapatmak genellikle düzeltir ama bazenleri daha kötü yapar riskinizi alarak deneyin bence

Tuştan kapadım açtım bir şey değişmedi.
Format atmakta istemiyorum

Bir şekilde crtl+alt+del yaparak görev yöneticisine ulaştım. İradan explorer.exe yi çalıstırdım ve masa üstüne pencere halinde ulastım. Sonra ise oradan denetim masası aracılığı ile sistem geri yüklemesi yapacağım şuan.

Bir şekilde crtl+alt+del yaparak görev yöneticisine ulaştım. İradan explorer.exe yi çalıstırdım ve masa üstüne pencere halinde ulastım. Sonra ise oradan denetim masası aracılığı ile sistem geri yüklemesi yapacağım şuan.
Bu yöntem de işe yaramadı simdi ise format atıcam ama bir sorun ile karşılasıyorum. Format atarken yönetici olmama rağmen yönetici olarak otum aç diyor. Lütfen yardım edin

Dosyaların çok önemliyse, başka bir depolama birimi bağla, o şekilde düzelt.
En ucuzundan SSD alabilirsin (150 TL)
Sıfırı 50-60 TL olan HDD'ler var. Onlardan alabilirsin.
En azından hem sisteme erişim sağlarsın, hem dosyalarını kurtarırsın.

Dosyaların çok önemliyse, başka bir depolama birimi bağla, o şekilde düzelt.
En ucuzundan SSD alabilirsin (150 TL)
Sıfırı 50-60 TL olan HDD'ler var. Onlardan alabilirsin.
En azından hem sisteme erişim sağlarsın, hem dosyalarını kurtarırsın.
Yedekleme kısmında ağa kaydet yazıyor buna kaydede bilirmiyim nedir nasıl yaparım acaba

Geri