saizens
80+
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Sistemin hepsi vatan faturalı, ilk başta 3060 vardı, bozuk zannedip gittim 3070ti aldım, yine aynısını yapıyor donanımsal bir sorun mevcut ama nasıl bulacağım bunu? ekran kartıyla teste girince çöküyor yada oyun oynayınca, şimdi 3070ti bozuk olsa başka sistemde deniyorum bana mısın demiyor 3060'ı da denedim asla sorun yok. ama buna gelince pert oluyorNereden satın aldınız hocam?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Öyle yaptım, gidip yeni format isosu yazdırdım fakat aynı, kasamın içi gayet toplu her hangi bir karmaşıklık yok, hatta kabloların tam oturmadığını düşünüp her şeyi sök çıkar yaptım gayet güzel kabloladım yine aynı, Ekran kartı slotum bozuk olabilir mi acaba?Hocam format atarken kullandığınız USB'yi değilde yeni bir USB ve temiz bir bilgisayardan indirip, usb'ye atıp, öyle deneyin.
Belki sürekli format atarak kullandığınız usb'deki dosyalardan biri eksik inmiş veyahut dosyalar arasında virüs olabilir.
Bunun dışında kasa içerisinde anakarta temas eden bir kablo, demir vs. var mı kontrol edin. Belki sistem topyekün çalıştırıldığında fanların dönmesi sonucu bir şey anakarta temas edip sisteme ısı hatasından kaynaklı mavi ekran verdiriyordur.