Çözüldü✓ Bilgisayarımda Mining yapılıyor Exeyi bulmaya yardım edin lütfen

Virüs programları da bulamıyorsa format son çare o zaman.

1617873661220.png

gördüğünüz gibi görev yöneticisini kapadığım an kullanım %100 oldu bu sebepten mining yapılan uygulamayı göremiyorum

Eğer Mining yapılıyor olsa derece miktarı biraz daha yüksek olur veya en kötü fan çalışır sende gpu derecesi iyi ve fan çalışmıyor Mining yapıldığını sanmıyorum
Alıntıyı görüntüle
gördüğünüz gibi görev yöneticisini kapadığım an kullanım %100 oldu bu sebepten mining yapılan uygulamayı göremiyorum

Başka şekillerde bu uygulamayı tespit etmeyi deneyebilirsin. Belki şu işine yarayabilir:
Belki amd radeon software yazılımında görev yöneticisine benzer bir bölüm varsa kullanabilirsin. Tespit edebilirsen silmek için Revo Uninstaller'dan yardım alabilirsin.
@İbrahim Özel ve @alpolojix / Leroxy bilgili sanırsam.

Format at başın ağrımasın.

Bu arada gerçek bir çözüm olduğundan değil ama çözüm bulana kadar görev yöneticisini açıp, sekme boyutuna küçülterek önlemeyi deneyebilirsin.

Afterburner değerlerini nasıl gördün o zaman?

Başka şekillerde bu uygulamayı tespit etmeyi deneyebilirsin. Belki şu işine yarayabilir:
Belki amd radeon software yazılımında görev yöneticisine benzer bir bölüm varsa kullanabilirsin. Tespit edebilirsen silmek için Revo Uninstaller'dan yardım alabilirsin.
@İbrahim Özel ve @alpolojix / Leroxy bilgili sanırsam.

Format at başın ağrımasın.

Bu arada gerçek bir çözüm olduğundan değil ama çözüm bulana kadar görev yöneticisini açıp, sekme boyutuna küçülterek önlemeyi deneyebilirsin.
beyler çözümü buldum anvir görev yöneticisi ile baktım(3.parti bir görev yöneticisi) cpu mu en çok ne kullanıyor diye programı tespit etdim ve silodim her şey normale döndü teşekkür ederim herkese iyi forumlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,409
Üyeler
184,161
Son üye
neurtal
Geri