Bilgisayarımda Perfonmas Düşüşü

Komando41.

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,317
bilgisayarım bu aralar çok ısınıyor ve birden bire pefonması çok düştü test yaptım sonuçlar bunlar nasıl bir önlem almalıyım
parçalar
rtx 2060 ventus
intel i5 9500f
samsung 870 evo 1tb
sandisk ssd 500 gb
kingston 8gb ddr4 ram 2x
test1.webp
test 2.webp
test3.webp
test 4.webp
test 5.webp
test 6.webp

bilgisayarım bu aralar çok ısınıyor ve birden bire pefonması çok düştü test yaptım sonuçlar bunlar nasıl bir önlem almalıyım
parçalar
rtx 2060 ventus
intel i5 9500f
samsung 870 evo 1tb
sandisk ssd 500 gb
kingston 8gb ddr4 ram 2x Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Kendiniz bulmuşsunuz hocam cevabı zaten pc ısındıkca wat düşer buda performansa etki eder

başka sorun var gibi çok aşırı düştü
Bilgisayar pil tasarruf modunda kalmış olabilir. En son oyun indirirken gece açık bırakmıştım, sabah kapatmayı unutmuşum. Yaklaşık 1 hafta boyunca pil tasarruf modunda oyun oynadım ve çok düşük watt değerlerinde oynadım. Oyun sürekli drop yedi, performansım ciddi şekilde düştü. Sadece bilmeni istedim :D

Bakımlar yapıldımı ne zamandan beri böyle
hocam birde bu verilerden anlıyorsanız değeri kötü olan parça varmı ssd kırmızı girmiş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bilgisayar pil tasarruf modunda kalmış olabilir. En son oyun indirirken gece açık bırakmıştım, sabah kapatmayı unutmuşum. Yaklaşık 1 hafta boyunca pil tasarruf modunda oyun oynadım ve çok düşük watt değerlerinde oynadım. Oyun sürekli drop yedi, performansım ciddi şekilde düştü. Sadece bilmeni istedim :D
masaütü hocam teşekkürler yinede :)

hocam birde bu verilerden anlıyorsanız değeri kötü olan parça varmı ssd kırmızı girmiş

Benim sistemim de masaüstüydü gtx1650 i5 11400f :D

Bu oekgramdan anlamiyorum hocam ama crystal diskten bi bak ssd ni dene

Geri