hocam yardım edin normal mi bunlar?Reis başlığı görünce corona v2 çıktı sandım bu nasıl başlık
bu forumda bilen yok galiba :/Reis başlığı görünce corona v2 çık
dostum windowsa ait bir servis gibi duruyor, nereden ulaştığını söylersen bunlara ben de kontrol edeyim kendinde var mı diye
crack tarzı şeyler indiriyorsan temiz format at için rahat olsun
hacı ne her gördüğümü bir şey biliyorsan detaylı anlatHacı her gördüğü şeyi virüs sanacaksan hiç bilgisayara bulaşma.
Bilgisayarında bir sürü Microsoft servisi var. Adamlar bilgisayarına istedikleri gibi girip çıkıyorlar. İster beğen, ister beğenme.hacı ne her gördüğümü bir şey biliyorsan detaylı anlat
win defender virüsten bulaşmasın diye var, bulaşan virüsleri silmek için malwarebytes kullanın.Windows defenderden tam tarama yapın hocam.Eğer varsa sıkıntılı bir şey size gösterecek.
Ardından karantinaya alın veya direkt kaldırın
olm corona v2 ülkede görüldü sandım bu nasıl başlıkPath'te şüpheli şeyler var ne anlama geliyor bilmiyorum, çok korkuyorum yardım edin bunların anlamı ne?
Mesaj otomatik birleştirildi:
hatta bana port bile açmışlar
Win defenderde de var hocam.win defender virüsten bulaşmasın diye var, bulaşan virüsleri silmek için malwarebytes kullanın.
Star trek hocam doğru söylüyo bir kere görev yöneticisinden garip isimli bir uygulama buldum görevine son verdim windows crash yedi her garip isimli dosya klasör virüs değildir ki zaten o dosya ismini yazarsan windows un web sitesi var orda yazıyorhacı ne her gördüğümü bir şey biliyorsan detaylı anlat