Neler Yeni

bilgisayarımda virüs olabilir mi

groovy pancake

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
furkan özcan
şu anda sadece opera açık ve discord açılşıyor nu forum açık operada da yeni sekme açmaya çalışlıyorum açılıyor hiç bir internet sitesine girmiyor masa üstüne dönüyorum masa üstünde hiç bir işlem yapamıyorum dün de buna benzer bir durum olmuştu video izlerken görüntü donmuştu videoyu devam ettirebiliyordum ama video nunu görüntüsü donmuştu mouse hareket ediyordu ama hiç bir işlem yapamıyordum bilgisayarımda virüs olabilir mi

htc.husnu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
644
İsim
Hüsnü Turan ÇETİN
Instagram
@htc.husnu
şu anda sadece opera açık ve discord açılşıyor nu forum açık operada da yeni sekme açmaya çalışlıyorum açılıyor hiç bir internet sitesine girmiyor masa üstüne dönüyorum masa üstünde hiç bir işlem yapamıyorum dün de buna benzer bir durum olmuştu video izlerken görüntü donmuştu videoyu devam ettirebiliyordum ama video nunu görüntüsü donmuştu mouse hareket ediyordu ama hiç bir işlem yapamıyordum bilgisayarımda virüs olabilir mi
Son zamanlarda operada bir sıkıntı var durduk yere yanıt vermiyor hatası verip katıyordu bende sildim chromeye geçtim

groovy pancake

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
furkan özcan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Son zamanlarda operada bir sıkıntı var durduk yere yanıt vermiyor hatası verip katıyordu bende sildim chromeye geçtim
ama sorun bilgisayarda bilgisasyarda işlem yapamıyorum

El-Bâbin_Şubin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Tarama yapabilirsin bir şeyler çıkabilir ama hdd kullanıyorsan win10un yavaş çalışması normal.

htc.husnu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
644
İsim
Hüsnü Turan ÇETİN
Instagram
@htc.husnu
Son zamanlarda yükleme yaptınız mı ? Belki ondan yapmış olabilir. Ama kasperksy ile bir ta tarama yapabilirsiniz. Belki dediğniz gibi virüs bulaşmış olabilir

groovy pancake

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
furkan özcan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
görev yöneticisinden baktığımda bunu gördüm bundan dolayı olabilir mi 21 e kadar çıktı
1614072017618.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,753
Üyeler
165,583
Son üye
Metanoia
Top Bottom