bilgisayarımda virüs var ?

koray1234

80+
Reaksiyon skoru
28
öncelikle merhaba benim pc de bazen acdıgımda işlemcimin performansı yerlerde oluyo normalde 4ghz olması gerekirken 1ghz oluyor pc i yenden baslatınca düzeliyor bide mesala valoranta tıklıyom ama gidiyo gta 5 acılıyo bun dada yeniden baslatınca düzeliyo sizce neden oluyo
Post automatically merged:

he bide kasperksy iler virüs taraması yapıyorum hic bisey bulmuyor

öncelikle merhaba benim pc de bazen acdıgımda işlemcimin performansı yerlerde oluyo normalde 4ghz olması gerekirken 1ghz oluyor pc i yenden baslatınca düzeliyor bide mesala valoranta tıklıyom ama gidiyo gta 5 acılıyo bun dada yeniden baslatınca düzeliyo sizce neden oluyo

hiç bir şey anlayamadım kusura bakma ama haklısın herhalde

Evet pc de virüs olması büyük bir tehlike bu soruya virüsle nasıl baş edebilirim diye cevaplıyacağım

Öncelikle antivirüs yükle ben eset nod32'yi öneriyorum internette bedavaya keyleri var

eğer yeterli olmadıysa format atmanı öneriyoum günümüzde virüsler pc üzerinden mining yapıyor internette format ile ilgili videolar var aslında basit bir işlem bilgisayarcılara attırmanı önermiyorum.

hiç bir şey anlayamadım kusura bakma ama haklısın herhalde
söyle anlatayım pc i actım mesala görev yöneticisini acıp bakıyorum islemcim 1ghz de calısıyo ve hic bi sekilde 1ghz gecmiyo sonra pc yeniden baslatıyom sonra 4ghz cıkıyor islemcim ryzen 5 3600

A1 bile değil bu seviye.
arkadaslar virüs oldugunu anladım ve 3 tane anti vürüs programıyla silmeyi denedim hic bi sekilde bulmuyo format atıcam ama format virüs silermi dosya klasorünü buldum ama ici bos gözüküyor hic böyle siyle karsılasmamıstım pc in heryerini kontrol edebiliyo sesi kapatıyo gogle ye giriyo hersey yapıyo

arkadaslar insalah format la sile bilirim

arkadaslar virüs oldugunu anladım ve 3 tane anti vürüs programıyla silmeyi denedim hic bi sekilde bulmuyo format atıcam ama format virüs silermi dosya klasorünü buldum ama ici bos gözüküyor hic böyle siyle karsılasmamıstım pc in heryerini kontrol edebiliyo sesi kapatıyo gogle ye giriyo hersey yapıyo

bios güncellemesi var mı

Dostum başta biraz daha anlaşılır yazarsan seviniriz.
2.Si ısıdan kaynaklı problemler,ani işlemci voltajı değişimi gibi sıkıntılarda yaşıyor olabilirsin 4 antivirüsün bulamadığı virüs ya rootkit tir ya da yoktur.
Format dene

Format atarsan silinir.

format atmadan düzelmez

Geri