Kasa içini temizleyin, son sürüm driver'ları yükleyin, termal macun yenileyin, RAM'leri çıkarıp slotlarını ve kendilerini temizleyin, sisteminize uygun Windows sürümü kullanın, SSD/HDD sağlıklarının iyi olduğuna emin olun.Merhaba, bilgisayarım gerçekten küçük çocuk gibi davranıyor. Şu an ne istiyor anlayamıyorum da. Arıza sorun hiçbir şey tespit edemiyorum.
Hiçbir oyun oynayamaz vaziyetteyim, sürekli drop yiyorum almam gereken FPS'in herhalde 3 misli azını alıyorum.
Ekran kartım %8 kullanılıp keyif yapıyorken işlemcim %95 kullanılıyor ve acı çekiyor. Sıkıntım ne anlayamıyorum. Lütfen yardımcı olur musunuz vallahi biraz daha böyle devam ederse yumruğu monitöre geçireceğim elim diğer taraftan çıkacak.
SİSTEMİM:
Pentium Dual-Core E6500 2.93 GHZ İŞLEMCİ
MSI GTX N560 SE OC 1 GB 192 BIT EKRAN KARTI
g41MXE/G41MXE-K DDR3 ANAKART
4 GB 800 MHZ DDR3 RAM
350 WATT GÜÇ KAYNAĞI
Pek oyun oynanabilecek bir sistem değil zaten, droplar oynadığın oyunlara bağlı. Yazılımlarını güncelleyebilirsin.Merhaba, bilgisayarım gerçekten küçük çocuk gibi davranıyor. Şu an ne istiyor anlayamıyorum da. Arıza sorun hiçbir şey tespit edemiyorum.
Hiçbir oyun oynayamaz vaziyetteyim, sürekli drop yiyorum almam gereken FPS'in herhalde 3 misli azını alıyorum.
Ekran kartım %8 kullanılıp keyif yapıyorken işlemcim %95 kullanılıyor ve acı çekiyor. Sıkıntım ne anlayamıyorum. Lütfen yardımcı olur musunuz vallahi biraz daha böyle devam ederse yumruğu monitöre geçireceğim elim diğer taraftan çıkacak.
SİSTEMİM:
Pentium Dual-Core E6500 2.93 GHZ İŞLEMCİ
MSI GTX N560 SE OC 1 GB 192 BIT EKRAN KARTI
g41MXE/G41MXE-K DDR3 ANAKART
4 GB 800 MHZ DDR3 RAM
350 WATT GÜÇ KAYNAĞI
Tm affettim şapşikAşk olsun kızgın sana değil benim kerataya.
Abi hepsi denendi, hdd sağlığına bakacağım şimdi. Sanki işlemcim yetersiz gibi geliyor ama bilemiyorum. Teşekkürler.Kasa içini temizleyin, son sürüm driver'ları yükleyin, termal macun yenileyin, RAM'leri çıkarıp slotlarını ve kendilerini temizleyin, sisteminize uygun Windows sürümü kullanın, SSD/HDD sağlıklarının iyi olduğuna emin olun.
Oynadığım oyunlar çanağı kırık csgo ile lol ya, intel grafik 4000 ile oynuyordum önceden bunlarla oynayamamam çok ilginç geliyor. Teşekkürler.Pek oyun oynanabilecek bir sistem değil zaten, droplar oynadığın oyunlara bağlı. Yazılımlarını güncelleyebilirsin.
bunu görmeseydik inanmayacaktık sağolGerçekten bu arada.
Yok şaka gibi geliyor da ondan öyle yazdım ironi sanan olur diye.bunu görmeseydik inanmayacaktık sağol
dx sürümü 12 ilginç bir şekilde gddr5 diye herhalde. Güncel bi oyun oynamaya çalışmıyorum eski veya sistem istemeyen oyunlarda yetersiz kalıyor nedense. Teşekkürler..Güncel oyunları oynamazsınız ekran kartınız dx sürümü olarak desteklemez.
Geçen hafta. Termal macun da yenilendi.Kasanın içini en son ne zaman temizledin