Bilgisayarımdaki BIOS Sorunu

güç kaynağını kapatın yada fişten çekin 10 saniye bekleyin power tuşuna bir kaç kez basın sonra ramleri çıkartın slot uçlarına hafifçe silgi sürün hepsine
sonra ramleri tekrar takın çalıştırmayı deneyin
Silgim mağlesef yok onun yerine tozunu aldım üfleyerek varsa diye ama powerı çıkartıp da bekledim değişen bir şey yok

güç kaynağını kapatın yada fişten çekin 10 saniye bekleyin power tuşuna bir kaç kez basın sonra ramleri çıkartın slot uçlarına hafifçe silgi sürün hepsine
sonra ramleri tekrar takın çalıştırmayı deneyin
Silgi şans eseri buldum ve dediklerinizi yaptım fakat sonuç 0
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Zaten o yüzden Flash BIOS dedim.
Ne yapmam gerektiğini açıkca anlatırsanız bende deneyebilirim kusura bakmayınız.

bios pilini çıkartın 15 sn bekleyin (güç kesili bir şekilde) bir de harici bir ekran kartı var ise çıkartın anakartın üstündeki vga hdmi yada dvi girişinden görüntü almayı deneyin.

bios pilini çıkartın 15 sn bekleyin (güç kesili bir şekilde) bir de harici bir ekran kartı var ise çıkartın anakartın üstündeki vga hdmi yada dvi girişinden görüntü almayı deneyin.
Denedim fakat sonuç aynı

ekran kartını geri takın görüntü almayı deneyin ve kabloları kontrol edin

bilgisayar açılıyor ekran kartı fanı dönüyor ama görüntü mü gelmiyor yoksa açılıp kapanıyor mu

bilgisayar açılıyor ekran kartı fanı dönüyor ama görüntü mü gelmiyor yoksa açılıp kapanıyor mu

Bilgisayarın ekran kartı normalde de hiç dönmedi sanırım çok ısınınca dönen ekran kartlarından birisi bilgisayar kasası açılıyor fakat ekran gelmiyor monitördeki her şey bağlı fakat otomatik açılması gerekiyordu kasayı açtıktan sonra fakat otomatik olmayınca Manuel denedim o da işe yaramadı mavi ekranda hdmi no signal hatası aldım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada şimdi farkettim ekran kartının fanları çalışıyor kbyın

Son düzenleme:
Ramleri çıkartın bir tane rami alıp tek tek slotları deneyin

Ramleri çıkartın bir tane rami alıp tek tek slotları deneyin

Tek ramim var ve kontrol etmiştim düzgün takıldı mı diye fakat çok zorlamak istemedim biraz zorladım tam takılmamış ondan oluyormuş düzelttim şimdi çok teşekkür ederim bios sorunu da çözüldü. :)

Geri