İşlemci sıcaklığı muhtemelen voltajın bir anda artmasıyla alakalıdır. Yaşadığın sorun çok anlamsız hocam daha önce hiç görmedim. Yalnızca oyunlarda oluyor. Sekiro ve CS:GO harici oyunlarda durum aynı mı?Hocam işlemci sıcaklığı sürekli 50ye çıkıp 40a düşüyor.
Bakayım bir.İşlemci sıcaklığı muhtemelen voltajın bir anda artmasıyla alakalıdır. Yaşadığın sorun çok anlamsız hocam daha önce hiç görmedim. Yalnızca oyunlarda oluyor. Sekiro ve CS:GO harici oyunlarda durum aynı mı?
İnternet Cafe simulatorde menüden oyuna geçerken yükleme ekranında oyundan attı.İşlemci sıcaklığı muhtemelen voltajın bir anda artmasıyla alakalıdır. Yaşadığın sorun çok anlamsız hocam daha önce hiç görmedim. Yalnızca oyunlarda oluyor. Sekiro ve CS:GO harici oyunlarda durum aynı mı?
Virüs taraması yaptım virüs yok.Virüs olabilir mi arkadaşlar?
Hocam çok değişik bir sorun hiçbir fikrim yok maalesef. Donanımsal bir sorun olmadığını düşünüyorum normal kullanımda sorun olmadığını söylüyorsunuz.İnternet Cafe simulatorde menüden oyuna geçerken yükleme ekranında oyundan attı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Virüs taraması yaptım virüs yok.
. Acaba oyuna girdiğiniz zaman ekran kartı ısınmış olup sorun yaratmış olabilir mi?@Lergoooon Çok saçma bir şekilde çözdüm. Ekran kartına 200 mhz o.c yapmıştım onu defaulta çektim. BIOStan tüm ayarları sıfırlayıp xmpyi tekrar 3000mhz olarak ayarladım ve düzeldi.