Neler Yeni

bilgisayarımdaki performans düşüklüğü

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

velud

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Eren COŞAN
hocam işlemci 5.35ghz ile 5.15ghz arası çalışıyor nihai performans modunda çalışıyor bilgisayar
Mesaj otomatik birleştirildi:

yok hocam ben taktım cpu fanları n/a göründüğü için bilgisayarcıya gittim bana fan hubun bozulduğunu söyledi ve onu değiştirdi ondan sonra cpu fanlar kaç rpm ile dönüyor görebildim

montajla ya da herhangi bir arızayla ilgili bir şey olsaydı söylerdi diye düşünüyorum
eğer ki sıvı soğutma monte edildikten sonra bu tarz problemler ortaya çıktıysa, donanımların herhangi birinde bir zarar oluşmuş olabilir. ilk tahminim bu yönde. yazılım anlamında sıvı soğutma taktıktan sonra bir değişiklik olmasını beklemek mümkün değil çünkü. testlerden önce ram slotunun yerini değiştirip yeniden dene.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
kutay
eğer ki sıvı soğutma monte edildikten sonra bu tarz problemler ortaya çıktıysa, donanımların herhangi birinde bir zarar oluşmuş olabilir. ilk tahminim bu yönde. yazılım anlamında sıvı soğutma taktıktan sonra bir değişiklik olmasını beklemek mümkün değil çünkü. testlerden önce ram slotunun yerini değiştirip yeniden dene.
hocam şu an test bitti herhangi bir ram arızası algılanamadı diyor sorunun donanımsal olduğuna emin miyiz yani

çünkü montaj esnasında herhangi bir parçaya müdahalede bulunmadım sadece stok fanı çıkardım yerine soğutucu pompasını takıp radyatörleri bağladım herhangi bir parçayla uğraşmadım

velud

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Eren COŞAN
hocam şu an test bitti herhangi bir ram arızası algılanamadı diyor sorunun donanımsal olduğuna emin miyiz yani

çünkü montaj esnasında herhangi bir parçaya müdahalede bulunmadım sadece stok fanı çıkardım yerine soğutucu pompasını takıp radyatörleri bağladım herhangi bir parçayla uğraşmadım
hayır tabii ki de emin değiliz. sadece sıvı soğutma taktıktan sonra eğer ki yazılımsal anlamda başka bir ayar yapmadıysan, problemin yazılımla alakalı olmasının beklenmedik bir durum olması.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
kutay
hayır tabii ki de emin değiliz. sadece sıvı soğutma taktıktan sonra eğer ki yazılımsal anlamda başka bir ayar yapmadıysan, problemin yazılımla alakalı olmasının beklenmedik bir durum olması.
belki psu watt yetersiz kalıyordur falan olamaz mı hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
kutay
sıvı soğutmadan önce bir sıkıntı yok dediğin için öyle bir ihtimali söyledim. hala devam ediyor mu sorun?
hala aynı hocam çözemedim ne yazık ki

anakartta bir şeye zarar verdiğimi de düşünmüyorum ancak daha fazla çözemezsem bilgisayarcıya götürüp her şeyi deneyeceğim

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,136
Üyeler
159,580
Son üye
suleyman cakir 121212
Top Bottom