Neler Yeni

bilgisayarımdan kaçak mining yapıldığını nasıl anlarım

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Can
başlıktada belirttiğim gibi bilgisayarımdan kaçak mining yapıldığını nasıl anlarım ve sıfırlarsam çözülür mü

IceMan🥊

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
961
İsim
Baran Çelik
Mining yapılıyorsa pc nin performansı baya düşer.

scorpionn38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
237
İsim
ferhat küçük
başlıktada belirttiğim gibi bilgisayarımdan kaçak mining yapıldığını nasıl anlarım ve sıfırlarsam çözülür mü
öyle bir şey yapamazlar ki kral. hadi olmaz ama oldu diyelim ekran kartın hep 100 de çalışıyır dakikasında anlarsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mining yapılıyorsa pc nin performansı baya düşer.
oyunlarda ani FPS dropları alıyorum bu sorunun termal macundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum pc 1 senedir bakım yüzü görmedi birde mining yapılsa cpu kullanımı artar görev yöneticisinden bakınca %3-5 kullanıyor eğer kaçak mining varsa pc dormat değilde sıfırlarsam geçer mi

IceMan🥊

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
961
İsim
Baran Çelik
oyunlarda ani FPS dropları alıyorum bu sorunun termal macundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum pc 1 senedir bakım yüzü görmedi birde mining yapılsa cpu kullanımı artar görev yöneticisinden bakınca %3-5 kullanıyor eğer kaçak mining varsa pc dormat değilde sıfırlarsam geçer mi
Mining yapılıyorsa asil gpu kullanımı artar. Formatla da büyük ihtimalle çözülür.

Edward Norton

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Halis Özer
eğer mining virusu varsa bi virüs taraması yapıp bakabilirsin ama zaten mining yapılsa drop değil 20 30 fps oynarsın performans baya düşer

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,367
İsim
Hacı
Ekran kartı ve işlemcinin boşta iken kullanım yüzdelerine bak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,550
Üyeler
161,087
Son üye
vergi ver köle
Top Bottom