Görev yöneticisi başlatma oradan açılan programı kapat programı acamiyor soruyo ama tam anlatamadim galibaAlıntıyı görüntüle
Gördüğünüz gibi böyle bir şey çıkıyor. Operaylan denedim bir kere link olarak açtığımda windows startup filan yazıyor. Sizce bunun çıkması normal mi?
Bilgisayarın görev çubuğuna sağ tıklayıp görev yöneticisinden başlangıç kısmının ekran görüntüsünü atar mısınız?
Bilgisayarın görev çubuğuna sağ tıklayıp görev yöneticisinden başlangıç kısmının ekran görüntüsünü atar mısınız?
Şu settings nedir? Ayrıca en alttaki windows security notification'u da devre dışı bırakabilirsiniz. Settings'i de devre dış bırakıp res atar mısınız. Bakalım sorun onda mı?
üsttekini yanlışlıklan attım altdakine bakabilir misiniz?
denyeceğim şimdiŞu settings nedir? Ayrıca en alttaki windows security notification'u da devre dışı bırakabilirsiniz. Settings'i de devre dış bırakıp res atar mısınız. Bakalım sorun onda mı?
çok teşekkür ederim sorunum halloldu.Şu settings nedir? Ayrıca en alttaki windows security notification'u da devre dışı bırakabilirsiniz. Settings'i de devre dış bırakıp res atar mısınız. Bakalım sorun onda mı?