Neler Yeni

Bilgisayarımı Bozmam Lazım

RefX

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,932
İsim
Orhun Refik Kocabaş
OCCT+furmark yaparsam bozulur mu?
Knk eski psu varsa gece evin şalterini kapat / aç yap. Psu gider , giderken yanında parçaları da götürür yüksek ihtimalle
Anakart , ekran kartı falan da yanarsa iyi olur

Oxota22

80+
2006'dan kalma külüstür bir bilgisayarım var aileme ne zaman yenileyelim desem sınavlar geçsin iyi not al yenileyeceğiz diyorlardı ben sınavdan başarıyla geçtim fakat bilgisayar almadılar nedenini sorduğumda ise hali hazırda taş gibi bilgisayarın var bozulana kadar kullan dediler tabi ben kafayı yedim sonra aklıma bir fikir geldi bilgisayarı kendim bozmak çünkü bu bozulmuyor ve hala 10 senesi var muhtemelen neyse ben virüs dosyası kurup kendim bozsam beni suçlarlar o yüzden bu seçenek olmaz ailenin herhangi bir ferdi kullanırken bir anda bozulmalı ve kaza süsü verilmeli yada onlar yanlışlıkla virüse tıklamalı ve bilgisayar anında gitmeli yavaş yavaş olmaz ama anında bana yardım edebilecek var mı?(acil)
Yoda elindeki ak 47 ile tara gitsin anakarta yanlış bios at gitsin

Zaquare

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Mert
After burner yükle ver mhz yak kartını falan ya da rami sök gözükmücek şekilde rami boz ve tekrar tak pc açılmaz zaten

YGT56

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Yiğitalp
Knk eski psu varsa gece evin şalterini kapat / aç yap. Psu gider , giderken yanında parçaları da götürür yüksek ihtimalle
Anakart , ekran kartı falan da yanarsa iyi olur
psu asus ve 80+ silver 20 kere falan elektrik gitti geldi bozulmadı

• Beğen
Reaksiyonlar: RefX

Savaş Satış

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Savaş Satış
İlgilendiği Kategoriler
Silah Adana
2006'dan kalma külüstür bir bilgisayarım var aileme ne zaman yenileyelim desem sınavlar geçsin iyi not al yenileyeceğiz diyorlardı ben sınavdan başarıyla geçtim fakat bilgisayar almadılar nedenini sorduğumda ise hali hazırda taş gibi bilgisayarın var bozulana kadar kullan dediler tabi ben kafayı yedim sonra aklıma bir fikir geldi bilgisayarı kendim bozmak çünkü bu bozulmuyor ve hala 10 senesi var muhtemelen neyse ben virüs dosyası kurup kendim bozsam beni suçlarlar o yüzden bu seçenek olmaz ailenin herhangi bir ferdi kullanırken bir anda bozulmalı ve kaza süsü verilmeli yada onlar yanlışlıkla virüse tıklamalı ve bilgisayar anında gitmeli yavaş yavaş olmaz ama anında bana yardım edebilecek var mı?(acil)
knk pcnin içini aç işlemcisini çıkart pinlerini yamult sonra geri tak pc çalışmaz bozuk olur

Umut0526

80+ Silver
Ben bir ara okulda çalışmadıydı heralde bilgisayar hatırlamıyorum 1 sene önce. XP yüklü masaüstü tüplü monitör, pc baya eski belki benden büyüktür. monitöre bir geçirmiştim derste hoca PSU falan aç kapa yaptı yemedi en sonunda ekrana bir kere bi daha vurdum görüntü geldi. Sende vür bitane anakarttan 3 5 soket kır. kablolarla bişeyler yap sonra kaapağı kapat görüntü gelmezse şaşırmış taklidi falan yap.

RefX

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,932
İsim
Orhun Refik Kocabaş

RefX

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,932
İsim
Orhun Refik Kocabaş
evet yoksa benim bozduğumu anlarlar
Knk bi arkadaşından falan yardım iste veya forumdan.
Virüsü yükle , bi uygulama vardı adını unuttum senin bilgisayarı kontrol edebiliyor. Birisi bilgisayarın başına geçince haberi gönder halletsin o da
Böyle olabilir

Farway

80+ Silver
OCCT+furmark yaparsam bozulur mu?
Bozulur ama senin bozmaman lazım bunu anla :D sen bozarsan ''Sen bozdun düzgün kullansaydın bekle şimdi'' diyecekler.
O yüzden bilgisayar başkasındayken onun elinde bozdurman lazım ya da öyle gözükmesi lazım ;) sen dediğim gibi bir shaddown yazacaksın explorer.exe yi kapatan ve onun simgesinide chrome yapacaksın kullananda tıkladığı an masaüstü gidicek açamayacak :D sonra kapattığınızda sanırsam tekrar çalışmıyor explorer.exe sen çalıştırdan açana kadar. Bozulmuş süsü ver sonrada diğer yöntemleride uygula bilgisayarcıya gidincede ''değişmesi lazım denilsin. su mu dökersin nem mi basarsın içeri ama sakın içinde bir şey kırıp kesme :D

cyr1x

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
efe cengiz
ram i sök pc yi almazlarsa takıp tekrar kullanırsın en azından

Major

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
İsim
Knk bi arkadaşından falan yardım iste veya forumdan.
Virüsü yükle , bi uygulama vardı adını unuttum senin bilgisayarı kontrol edebiliyor. Birisi bilgisayarın başına geçince haberi gönder halletsin o da
Böyle olabilir
benim mesajıma bakın. virüs yapımını gösterdim.

YGT56

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Yiğitalp
Bozulur ama senin bozmaman lazım bunu anla :D sen bozarsan ''Sen bozdun düzgün kullansaydın bekle şimdi'' diyecekler.
O yüzden bilgisayar başkasındayken onun elinde bozdurman lazım ya da öyle gözükmesi lazım ;) sen dediğim gibi bir shaddown yazacaksın explorer.exe yi kapatan ve onun simgesinide chrome yapacaksın kullananda tıkladığı an masaüstü gidicek açamayacak :D sonra kapattığınızda sanırsam tekrar çalışmıyor explorer.exe sen çalıştırdan açana kadar. Bozulmuş süsü ver sonrada diğer yöntemleride uygula bilgisayarcıya gidincede ''değişmesi lazım denilsin. su mu dökersin nem mi basarsın içeri ama sakın içinde bir şey kırıp kesme :D
simgesini word yapmam lazım nasıl yaparım

Top Bottom