canlı ders?Ya bozulduğunda yenisini almazlarsa
oc yaparken evi yakmayalımEkran kartına oc yap afterburnerdan sona 4k da çalıştır daha etkili olur bence
Ğoc yaparken evi yakmayalım
Sen 42.zip dosyasını yükleyip pcyi babana ver zaten arka planda çalışır.Babanda ne olduğunu şaşırır.canlı ders?
Mesaj otomatik birleştirildi:
oc yaparken evi yakmayalım
Ama en iyisi dediğim gibi aile bireylerinden birisi kullanırken bi anda explorer.exe yi kapatacak bir şey yap ve resmini chrome felan yapBilgisayarını fansız çalıştır yada kablosu takılıyken fanı sök bi koku gelicektir eski olduğu için sanırsam ısı koruması tarzında şeylerde yoktur işlemci puff bununla birlikte chipsette hasar görürse tadınadn yenmez
OCCT+furmark yaparsam bozulur mu?Bilgisayarını fansız çalıştır yada kablosu takılıyken fanı sök bi koku gelicektir eski olduğu için sanırsam ısı koruması tarzında şeylerde yoktur işlemci puff bununla birlikte chipsette hasar görürse tadınadn yenmez
virus kur en az 30 tane2006'dan kalma külüstür bir bilgisayarım var aileme ne zaman yenileyelim desem sınavlar geçsin iyi not al yenileyeceğiz diyorlardı ben sınavdan başarıyla geçtim fakat bilgisayar almadılar nedenini sorduğumda ise hali hazırda taş gibi bilgisayarın var bozulana kadar kullan dediler tabi ben kafayı yedim sonra aklıma bir fikir geldi bilgisayarı kendim bozmak çünkü bu bozulmuyor ve hala 10 senesi var muhtemelen neyse ben virüs dosyası kurup kendim bozsam beni suçlarlar o yüzden bu seçenek olmaz ailenin herhangi bir ferdi kullanırken bir anda bozulmalı ve kaza süsü verilmeli yada onlar yanlışlıkla virüse tıklamalı ve bilgisayar anında gitmeli yavaş yavaş olmaz ama anında bana yardım edebilecek var mı?(acil)