Neler Yeni

Bilgisayarımı Bozmam Lazım

bwNN

80+ Silver
Metal bir şey ile ekran kartının pinlerine dokun yanacaktır. Merak etme ateş fazla çıkmaz az bir şey çıkar dokundur çek

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Belki ailenin parası yok ? Anlayışlı olun.

Dearreis

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Ahmet Yavaş
Sen de çalışıp destek ol, bir kaç parça toplamaya başla. Onlar da destek olacaklardır.
Tamamını ailene yükleme bence

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,689
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör
Hdd nin kabloyu sök yeter

ubeyeyeyeyeyeyeyeye

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
534
İsim
Ubeydullah Can
Ramin pinlerine zarar ver

YGT56

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Yiğitalp
42.zip der susarım. ;)
Yapan kim bilinmiyor (Anonim) olayı önce antivirüs programınızı, sonra da bilgisayarınızı sabote etmek amacıyla defalarca kez sıkıştırılmış, ".zip" ve ya ".rar" dosyalarıdır.
Bu dosyalar açılmadan önce çok küçük boyutlarda olup, açıldıktan sonra mevcut hafızanın hepsini dolduruyor. (1TB = 1000 gb) yani dosyamız toplam 4,5 PetaBayt ediyor. :D
Alıntıyı görüntüle
bu 42 zip'i bir aile ferdi bilgisayarı kullanırken altta açsam yinede işlemini gçrmeye devam eder mi?

Ömer 34242432

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,805
İsim
Ömer Fasd
Bilgisayari ac Dual Boot yuklemeye calisirken bilerek bilgisayari boz(ya da direk bios menusunu boz :D) annenler actiginda bozuk bir boot menusu oldugu icin giremiycekler sonrasinda sucu onlara atarsin. Bir sure cozemeyp kalkacak muhtemelen pc basindan, sen de o sirada islemcinin pinlerinden 3-4 tanesini yamult veya ramlere zarar ver. Mukemmel plan

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Aras Selen
Bir yandan oc yap hayvan gibi bir yandan işlemciyi yıka sonra ekran kartının fanlarına fön tut psuya su dök çalkala at duvara sonra aç gta 5 i gelsin pc

Erda Yıldırım

80+ Gold
2006'dan kalma külüstür bir bilgisayarım var aileme ne zaman yenileyelim desem sınavlar geçsin iyi not al yenileyeceğiz diyorlardı ben sınavdan başarıyla geçtim fakat bilgisayar almadılar nedenini sorduğumda ise hali hazırda taş gibi bilgisayarın var bozulana kadar kullan dediler tabi ben kafayı yedim sonra aklıma bir fikir geldi bilgisayarı kendim bozmak çünkü bu bozulmuyor ve hala 10 senesi var muhtemelen neyse ben virüs dosyası kurup kendim bozsam beni suçlarlar o yüzden bu seçenek olmaz ailenin herhangi bir ferdi kullanırken bir anda bozulmalı ve kaza süsü verilmeli yada onlar yanlışlıkla virüse tıklamalı ve bilgisayar anında gitmeli yavaş yavaş olmaz ama anında bana yardım edebilecek var mı?(acil)
memz kur evin şartellerini attır pc açıkken fişini çek
yada o.c. yap pc yanana kadar

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,850
İsim
Can BOZKURT
2006'dan kalma külüstür bir bilgisayarım var aileme ne zaman yenileyelim desem sınavlar geçsin iyi not al yenileyeceğiz diyorlardı ben sınavdan başarıyla geçtim fakat bilgisayar almadılar nedenini sorduğumda ise hali hazırda taş gibi bilgisayarın var bozulana kadar kullan dediler tabi ben kafayı yedim sonra aklıma bir fikir geldi bilgisayarı kendim bozmak çünkü bu bozulmuyor ve hala 10 senesi var muhtemelen neyse ben virüs dosyası kurup kendim bozsam beni suçlarlar o yüzden bu seçenek olmaz ailenin herhangi bir ferdi kullanırken bir anda bozulmalı ve kaza süsü verilmeli yada onlar yanlışlıkla virüse tıklamalı ve bilgisayar anında gitmeli yavaş yavaş olmaz ama anında bana yardım edebilecek var mı?(acil)
Durumunuz yoksa zorlama aileni. Oyun oynamak zorunda değilsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,479
Üyeler
161,460
Son üye
Krenbaba1
Top Bottom