Neler Yeni

Bilgisayarımı Bozmam Lazım

asteria

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
murat mert ünalan
ama umut vermemeliler bende 2006 senesinden kalma casper bir pc ile oynuyorum gelirimiz güzel ama almıyorlar bilgisayarın var olmayanlara bak diyorlar
15 yaşında pc kullanıyorum 18 yaşındayım işlemcim imzada yazıyor ;)

Polat Alemdar.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
bu 42 zip'i bir aile ferdi bilgisayarı kullanırken altta açsam yinede işlemini gçrmeye devam eder mi?
Rar dosyasının ismini değiştir windows güncelleme gibi bir şey yap, sizinkiler pc de işin halledikten sonra baban yada annene bunu aç de bilgisayarın güncellenmesi gerek diye sonrası sana kalmış allah kerim. :D

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
JACK
XP SÜRÜMSE GTA 5 İNDİR BİLLGİSAYAR KASAR HEMDE NE KASAR YADA KASANIN KAPAĞINI SÖK SÜRAHİDEKİ SUYU DÖK LAPTOPSA YERE DÜŞÜR BİTTİ GİTTİ

HİT_GOOSE

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,099
İsim
GRKM
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, Konu dışı,Futbol
Msı afterburner ile full overclock yap ve sistemi anında kapat. Sonra ailenden birisi bakarken sistem gg ( Yatırım tavsiyesi değildir)

memz

80+ Silver
En İyi Cevap
2
eğer hala bozamadıysan git pcde antivirüsü devre dışı bırak memz virüsü yükle virüse autorun dosyası aç onları pcyi açıp kullanırken bozar

zX1ScreamofNİGht

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Kutluhan bayrakcı
2006'dan kalma külüstür bir bilgisayarım var aileme ne zaman yenileyelim desem sınavlar geçsin iyi not al yenileyeceğiz diyorlardı ben sınavdan başarıyla geçtim fakat bilgisayar almadılar nedenini sorduğumda ise hali hazırda taş gibi bilgisayarın var bozulana kadar kullan dediler tabi ben kafayı yedim sonra aklıma bir fikir geldi bilgisayarı kendim bozmak çünkü bu bozulmuyor ve hala 10 senesi var muhtemelen neyse ben virüs dosyası kurup kendim bozsam beni suçlarlar o yüzden bu seçenek olmaz ailenin herhangi bir ferdi kullanırken bir anda bozulmalı ve kaza süsü verilmeli yada onlar yanlışlıkla virüse tıklamalı ve bilgisayar anında gitmeli yavaş yavaş olmaz ama anında bana yardım edebilecek var mı?(acil)
Eğer yaptırmak için tamirciye gidilmeyecekse anakarta su dök

Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Seri Taarruz Tüfeği
2006'dan kalma külüstür bir bilgisayarım var aileme ne zaman yenileyelim desem sınavlar geçsin iyi not al yenileyeceğiz diyorlardı ben sınavdan başarıyla geçtim fakat bilgisayar almadılar nedenini sorduğumda ise hali hazırda taş gibi bilgisayarın var bozulana kadar kullan dediler tabi ben kafayı yedim sonra aklıma bir fikir geldi bilgisayarı kendim bozmak çünkü bu bozulmuyor ve hala 10 senesi var muhtemelen neyse ben virüs dosyası kurup kendim bozsam beni suçlarlar o yüzden bu seçenek olmaz ailenin herhangi bir ferdi kullanırken bir anda bozulmalı ve kaza süsü verilmeli yada onlar yanlışlıkla virüse tıklamalı ve bilgisayar anında gitmeli yavaş yavaş olmaz ama anında bana yardım edebilecek var mı?(acil)
USB Killer Pro karşim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

eğer hala bozamadıysan git pcde antivirüsü devre dışı bırak memz virüsü yükle virüse autorun dosyası aç onları pcyi açıp kullanırken bozar
Memz biraz belli etmez mi :D?

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Modelleme Animasyon Oyunlar
Nerede oturuyon benim pcnin hıncını seninkinden çıkarırım ben korkma kırılmadık parçası kalmaz.

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Modelleme Animasyon Oyunlar
ama umut vermemeliler bende 2006 senesinden kalma casper bir pc ile oynuyorum gelirimiz güzel ama almıyorlar bilgisayarın var olmayanlara bak diyorlar
Aynı dünyanın insanlarıyız gel bu dünyayı biz yıkalım aga o.O2

Top Bottom