Neler Yeni

Bilgisayarımı Bozmam Lazım

KebanFiru

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
915
İsim
Hakan(KebanFiru)
Eskiden fakrlı bir dosya formatı gibi görünen virüsler yapılıyordu.Onlardan yapıp sistemi hakkı rahmetine kavuşturabilirsiniz

Jaja50

80+ Silver
Afterburner yükle, ekran kartına bas o.c'yi. Ayrıca test de etmiş olursun.

Annecik

80+ Bronze
İşlemciyi 9ghz yap bas voltajı ama patlayabilir uzak dur.

rıza baba

80+ Bronze
herkes aduket çek, su dök yazmış. psunun içini aç kablo kes yeter zaten gözükmeyecek @YGT56

Son düzenleme:

demirspor

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,785
İsim
.
2006'dan kalma külüstür bir bilgisayarım var aileme ne zaman yenileyelim desem sınavlar geçsin iyi not al yenileyeceğiz diyorlardı ben sınavdan başarıyla geçtim fakat bilgisayar almadılar nedenini sorduğumda ise hali hazırda taş gibi bilgisayarın var bozulana kadar kullan dediler tabi ben kafayı yedim sonra aklıma bir fikir geldi bilgisayarı kendim bozmak çünkü bu bozulmuyor ve hala 10 senesi var muhtemelen neyse ben virüs dosyası kurup kendim bozsam beni suçlarlar o yüzden bu seçenek olmaz ailenin herhangi bir ferdi kullanırken bir anda bozulmalı ve kaza süsü verilmeli yada onlar yanlışlıkla virüse tıklamalı ve bilgisayar anında gitmeli yavaş yavaş olmaz ama anında bana yardım edebilecek var mı?(acil)
Ekran kartının fanını ve bloğunu sök kartın çipine,heryerine çakmak tut,ya da msi afterburner indirip overclock izni ver 70-80 derecelere çıksın boşta.

DeeperWeys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
kuvv
1.yöntem bilgisayarın kapağını açıp anakarta doğru usulca kafa at
2.yöntem aida64 ve furmarkı aç aynı anda belki baban uçak geçiyo sanar ve yeni pc alır belki
3.yöntem Bios Pilini çıkarıp yan binaya kadar fırlat bulamasınlarda
4.yöntem Güç kaynağına su dök

YGT56

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Yiğitalp
Windowsu başlatamazsınız çöker ve mavi ekran hataları alırsınız.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Vesemir Bence bu konu burada kilitlenmeli soruyu soran üyemizin yaşı küçük ve bilgisayarının bozulmasını istiyor yalnız bunun arkasında bilmediğimiz başka ailesel nedenlerde olabilir, olaki bazı üyeler çatara pataralı evde yangın çıkmasına vesile olacak öneriler vermiş kardeşimiz de bu önerilen çat pat lı şeyleri yaparsa evinde yangın çıkabilir ailesi ve polis öğrenirse pek de iyi şeyler olmayabilir. 😟
yok bakın anlatıyorum bildiğiniz dümdüz yok beni düşündüğünüz için teşekkürler ama vallahi billahi yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

format attırmıyor o virüs
nerden indiriliyor

Son düzenleme:

PalaDayı

80+
abimden kalma bilgisayar ben 2006 doğumluyum
bilgisayarı yorganın altına koy açık bir şekilde ama monitörü getirebileceğin en geri seviyeye getir sonra baba gel bir şey konuşmamız lazım de sonra otur şöyle de ama kıyafet koy bilgisayarın olmadığı yerler sadece bilgisayarın olduğu yer açık kalsın sonra oturunca baba ne yaptın de ve şaşır

HanSoloQ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Emirhan Karakoç
işte daha artmadan hemen alayım diye
bozma lityum ion batarya patlarsa gg olursun bende olmuştu (deney yapıyorduk ama güvenliğimiz vcardı yangından son anda kurtuldak arkadaş zehirlendi ve derisi yandı bilek kısmı)

Top Bottom