Neler Yeni

Bilgisayarımı Bozmam Lazım

YGT56

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Yiğitalp

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,863
İsim
Can BOZKURT
var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

çok sinir bir şey
Yan kapağı aç işlemci fanını sök ve intelse anakarttaki dişlerin 3-4 tanesini ez amd ise işlemcideki pinlerden 2-3 tanesini kır dahada çalışmaz.

Erda Yıldırım

80+ Gold
var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

çok sinir bir şey
işlemci vs kırmayın tamirciye götürürler anlarlar ama eğer virüs yüklersen yada bilgisayarı yakarsan anlamaları zor yani tamir edemezler kolay kolay

Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Harun Akkul
Dostum bazı psularda ayar yeri oluyo benim kuzende vardı 240-120 şeklinde bikeresinde 120 ile pcyi açtı psu yandı sende dene

Flamesa

80+ Silver
Ekran kartının fanlarına japon yapıştırıcısı dök oc yap

YGT56

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Yiğitalp
Yan kapağı aç işlemci fanını sök ve intelse anakarttaki dişlerin 3-4 tanesini ez amd ise işlemcideki pinlerden 2-3 tanesini kır dahada çalışmaz.
furmark'dan atı readon 3600 ekran kartına 4k test yapsam yanar mı?

.RBO.

80+ Silver
makas gibi birşeyi al ve ramlerin pinlerini zımparalıyormuş gibi yap pc yi açtığın gibi eğer sağlam hasar verdiysen hata çıkacak ekran bozulmaya başlar eğer tam baban pc ye oturduğu zaman bozulursa yeni pc alabilir (oluşabilecek hiçbirşeyde sorumlu değilim !)

Annecik

80+ Bronze

GarrysCan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
can yildiz
D-dostum ş-şey şey yap anakarta tükürsene ne olacak merak ettim.

Turantac

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Alperen Turan
İlgilendiği Kategoriler
Müzik
Steam
Argo
Discord
ArGo#2828
2006'dan kalma külüstür bir bilgisayarım var aileme ne zaman yenileyelim desem sınavlar geçsin iyi not al yenileyeceğiz diyorlardı ben sınavdan başarıyla geçtim fakat bilgisayar almadılar nedenini sorduğumda ise hali hazırda taş gibi bilgisayarın var bozulana kadar kullan dediler tabi ben kafayı yedim sonra aklıma bir fikir geldi bilgisayarı kendim bozmak çünkü bu bozulmuyor ve hala 10 senesi var muhtemelen neyse ben virüs dosyası kurup kendim bozsam beni suçlarlar o yüzden bu seçenek olmaz ailenin herhangi bir ferdi kullanırken bir anda bozulmalı ve kaza süsü verilmeli yada onlar yanlışlıkla virüse tıklamalı ve bilgisayar anında gitmeli yavaş yavaş olmaz ama anında bana yardım edebilecek var mı?(acil)
Ya bozulduğunda yenisini almazlarsa

Farway

80+ Silver
Basit aslında bir tane fake shaddown virüsü şeklinde bir şey yapabilirsin küçükken arkadaşlarımızın bilgisayarına yapardık tıklayınca explorer.exe yi kapatır masaüstü felan gider.Muhtemelen o uygulamayı açan kişi açtığını bile söylemeden bilgisayarın tuşundan felan kapatıp kaçmaya çalışır dikkat et :D sonrasında tekrar açmasınlar veya format attıralım olur demesinler diye bilgisayara kısa devre felan yaptır :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,106
Üyeler
163,946
Son üye
barmaley02
Top Bottom