Besim Tibuk
80+ Gold
Sanırım oturum adı.****** yazanlar nedir?
Sanırım oturum adı.****** yazanlar nedir?
Ben doğru bildiğimi söylerim ama üzdüysem seni kusura bakma. Ben 35 yaşındayım benim evladım olsa ve bana böyle bir yamuk yapsa bilgisayarın B'sini ona göstermem.bende ne zaman böyle mesaj gelir diyordum
2006 dan kalma bilgisayar chrome açmıyorBen doğru bildiğimi söylerim ama üzdüysem seni kusura bakma. Ben 35 yaşındayım benim evladım olsa ve bana böyle bir yamuk yapsa bilgisayarın B'sini ona göstermem.
kanka yazılanları okumuyor musun?biz şimdi şakayla karışık burada yorumlar yapıyoruz ancak belki ellerinde bilgisayara ayıracak paraları olmayabilir yetişkin insanlar sürekli birşeyinkendilerine hatırlatılmasından sıkılıp yapamayacakları sözler verebilirler. ben bilgisayarımı 1 yıl çalışıp aldım ailen almıyorsa bir sebebi vardır senin kendin çalışıp alman en doğrusu bence ve bilgisayar bozma işlerine girme ailenin kastettiği bozulana kadar pc tamircisinin yapamayacağı kadar demektir pc bozuldu dersin ertesi gün bilgisayarcı yapıp nasıl olduğunu babana söylerse durduk yere ceza alırsın (tecrübeyle sabit)
ben bunu yazarken onu görmemiştim ama yine de çalışıp almak daha doğru bizim de durumumuz var ancak babanın holdingi yoksa yoksulluk sınırının 7 bin lira olduğu bu ülkede keyfin için ailenin çalışarak kazandığı parayı harcamak sıkıntılı bir durum (şimdi keyfin için yazdığım için linç geliyor )kanka yazılanları okumuyor musun?
çoçuk durumumuz var dedi
Virüs olmaz formatla geçer anakarta su at rami hafif çıkar ya da en son olarak düşmana vurur gibi vur o senenkiler taş gibidir2006'dan kalma külüstür bir bilgisayarım var aileme ne zaman yenileyelim desem sınavlar geçsin iyi not al yenileyeceğiz diyorlardı ben sınavdan başarıyla geçtim fakat bilgisayar almadılar nedenini sorduğumda ise hali hazırda taş gibi bilgisayarın var bozulana kadar kullan dediler tabi ben kafayı yedim sonra aklıma bir fikir geldi bilgisayarı kendim bozmak çünkü bu bozulmuyor ve hala 10 senesi var muhtemelen neyse ben virüs dosyası kurup kendim bozsam beni suçlarlar o yüzden bu seçenek olmaz ailenin herhangi bir ferdi kullanırken bir anda bozulmalı ve kaza süsü verilmeli yada onlar yanlışlıkla virüse tıklamalı ve bilgisayar anında gitmeli yavaş yavaş olmaz ama anında bana yardım edebilecek var mı?(acil)
Bilgisayar parçalarını sat üstüne para koysunlar.2006'dan kalma külüstür bir bilgisayarım var aileme ne zaman yenileyelim desem sınavlar geçsin iyi not al yenileyeceğiz diyorlardı ben sınavdan başarıyla geçtim fakat bilgisayar almadılar nedenini sorduğumda ise hali hazırda taş gibi bilgisayarın var bozulana kadar kullan dediler tabi ben kafayı yedim sonra aklıma bir fikir geldi bilgisayarı kendim bozmak çünkü bu bozulmuyor ve hala 10 senesi var muhtemelen neyse ben virüs dosyası kurup kendim bozsam beni suçlarlar o yüzden bu seçenek olmaz ailenin herhangi bir ferdi kullanırken bir anda bozulmalı ve kaza süsü verilmeli yada onlar yanlışlıkla virüse tıklamalı ve bilgisayar anında gitmeli yavaş yavaş olmaz ama anında bana yardım edebilecek var mı?(acil)