Neler Yeni

Bilgisayarımı Bozmam Lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
282
İsim
Tufan Kürşat
bende ne zaman böyle mesaj gelir diyordum
Ben doğru bildiğimi söylerim ama üzdüysem seni kusura bakma. Ben 35 yaşındayım benim evladım olsa ve bana böyle bir yamuk yapsa bilgisayarın B'sini ona göstermem.

Polat Alemdar.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
42.zip der susarım. ;)
Yapan kim bilinmiyor (Anonim) olayı önce antivirüs programınızı, sonra da bilgisayarınızı sabote etmek amacıyla defalarca kez sıkıştırılmış, ".zip" ve ya ".rar" dosyalarıdır.
Bu dosyalar açılmadan önce çok küçük boyutlarda olup, açıldıktan sonra mevcut hafızanın hepsini dolduruyor. (1TB = 1000 gb) yani dosyamız toplam 4,5 PetaBayt ediyor. :D
1620327257361.png

YGT56

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Yiğitalp
Ben doğru bildiğimi söylerim ama üzdüysem seni kusura bakma. Ben 35 yaşındayım benim evladım olsa ve bana böyle bir yamuk yapsa bilgisayarın B'sini ona göstermem.
2006 dan kalma bilgisayar chrome açmıyor

YavuzZX

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Yavuz Balıkçıoğlu
biz şimdi şakayla karışık burada yorumlar yapıyoruz ancak belki ellerinde bilgisayara ayıracak paraları olmayabilir yetişkin insanlar sürekli birşeyinkendilerine hatırlatılmasından sıkılıp yapamayacakları sözler verebilirler. ben bilgisayarımı 1 yıl çalışıp aldım ailen almıyorsa bir sebebi vardır senin kendin çalışıp alman en doğrusu bence ve bilgisayar bozma işlerine girme ailenin kastettiği bozulana kadar pc tamircisinin yapamayacağı kadar demektir pc bozuldu dersin ertesi gün bilgisayarcı yapıp nasıl olduğunu babana söylerse durduk yere ceza alırsın (tecrübeyle sabit)

Ratorest

80+ Silver
biz şimdi şakayla karışık burada yorumlar yapıyoruz ancak belki ellerinde bilgisayara ayıracak paraları olmayabilir yetişkin insanlar sürekli birşeyinkendilerine hatırlatılmasından sıkılıp yapamayacakları sözler verebilirler. ben bilgisayarımı 1 yıl çalışıp aldım ailen almıyorsa bir sebebi vardır senin kendin çalışıp alman en doğrusu bence ve bilgisayar bozma işlerine girme ailenin kastettiği bozulana kadar pc tamircisinin yapamayacağı kadar demektir pc bozuldu dersin ertesi gün bilgisayarcı yapıp nasıl olduğunu babana söylerse durduk yere ceza alırsın (tecrübeyle sabit)
kanka yazılanları okumuyor musun?
çoçuk durumumuz var dedi

Polat Alemdar.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
1 taktiği daha var bunu söylemem, evde yangın çıkabilir sigortalarınız eski ise.

YavuzZX

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Yavuz Balıkçıoğlu
kanka yazılanları okumuyor musun?
çoçuk durumumuz var dedi
ben bunu yazarken onu görmemiştim ama yine de çalışıp almak daha doğru bizim de durumumuz var ancak babanın holdingi yoksa yoksulluk sınırının 7 bin lira olduğu bu ülkede keyfin için ailenin çalışarak kazandığı parayı harcamak sıkıntılı bir durum (şimdi keyfin için yazdığım için linç geliyor :D )

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
GTA 5 aç.
Mesaj otomatik birleştirildi:

virüs linki var atayım mi?

Umut Ege Özkaya

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,186
İsim
UmutEge
2006'dan kalma külüstür bir bilgisayarım var aileme ne zaman yenileyelim desem sınavlar geçsin iyi not al yenileyeceğiz diyorlardı ben sınavdan başarıyla geçtim fakat bilgisayar almadılar nedenini sorduğumda ise hali hazırda taş gibi bilgisayarın var bozulana kadar kullan dediler tabi ben kafayı yedim sonra aklıma bir fikir geldi bilgisayarı kendim bozmak çünkü bu bozulmuyor ve hala 10 senesi var muhtemelen neyse ben virüs dosyası kurup kendim bozsam beni suçlarlar o yüzden bu seçenek olmaz ailenin herhangi bir ferdi kullanırken bir anda bozulmalı ve kaza süsü verilmeli yada onlar yanlışlıkla virüse tıklamalı ve bilgisayar anında gitmeli yavaş yavaş olmaz ama anında bana yardım edebilecek var mı?(acil)
Virüs olmaz formatla geçer anakarta su at rami hafif çıkar ya da en son olarak düşmana vurur gibi vur o senenkiler taş gibidir

AdomSegat

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Adem oku
arkdaşlarında dediği gibi al aduket çek sonra ekran kartı pilav gibi ye ram leri gofrey gibi ye çayda iyi gder gg h.o xd

Jroxy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Ömer Kılıç
2006'dan kalma külüstür bir bilgisayarım var aileme ne zaman yenileyelim desem sınavlar geçsin iyi not al yenileyeceğiz diyorlardı ben sınavdan başarıyla geçtim fakat bilgisayar almadılar nedenini sorduğumda ise hali hazırda taş gibi bilgisayarın var bozulana kadar kullan dediler tabi ben kafayı yedim sonra aklıma bir fikir geldi bilgisayarı kendim bozmak çünkü bu bozulmuyor ve hala 10 senesi var muhtemelen neyse ben virüs dosyası kurup kendim bozsam beni suçlarlar o yüzden bu seçenek olmaz ailenin herhangi bir ferdi kullanırken bir anda bozulmalı ve kaza süsü verilmeli yada onlar yanlışlıkla virüse tıklamalı ve bilgisayar anında gitmeli yavaş yavaş olmaz ama anında bana yardım edebilecek var mı?(acil)
Bilgisayar parçalarını sat üstüne para koysunlar.

Polat Alemdar.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Ağam bana pc özelliklerini ve hangi şehirde olduğunu yazarmısın.
Müq bir taktik var aklımda maks 50 tl ye kadar bütçen zorlanabilir ama değer

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,472
Üyeler
161,056
Son üye
zbartovic
Top Bottom