Bilgisayarımı Formatlayamıyorum

Mehmet567

80+
Reaksiyon skoru
0
Dün bi̇lgi̇sayari kapatirken bi̇lgi̇sayari̇ kapat dedi̇ği̇mde defalarca kez bi̇lgi̇sayar yeni̇den basladi̇ her seferi̇nde 30 daki̇ka i̇çeri̇si̇nde kapatabi̇ldi̇m bi̇lgi̇sayari̇ bugün bulgi̇sayara oturduğumda klavye duzeni̇ni̇zi̇ seçi̇n yazi̇si̇ karsi̇ma geldi̇ turkce q dedi̇m sorun gi̇der ve ki̇si̇sel bi̇lgi̇sayari̇ni̇zi̇ kapati̇n yazi̇si̇ vardi̇ sorun gi̇dere basti̇m baslangi̇c onarma i̇se yaramadi̇ uefi̇ donani̇m yazi̇li̇mi̇ i̇se yaramadi̇ komut i̇stemi̇nde ne yapacagi̇mj bi̇lmi̇yorum si̇stem geri̇ yuklemek i̇ci̇n bi̇r sey yapmi̇sti̇m ama oda olmado guncellesti̇rmeleri̇ kaldi̇r secenegi̇ne basti̇m en son kali̇te güncellemesi̇ni̇ ve özelli̇k güncelleşti̇rmesi̇ni̇ kaldi̇r vardi̇ 2 si̇de bi̇r nedenle kaldi̇ri̇lamadi̇ cmdden format nasi̇l atabi̇li̇ri̇m bi̇len varsa yazabi̇li̇r mi̇ bi̇lgi̇dayari̇ si̇fi̇rla seçeneği̇ karsi̇ma çikmadi

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:
Linux formatı atılıyor mu bir linux dene sonra çözümünü bulursun. Çünkü bende de öyle sıkıntı vardı bir süre linux ile idare ettim

DÜN BİLGİSAYARI KAPATIRKEN BİLGİSAYARİ KAPAT DEDİĞİMDE DEFALARCA KEZ BİLGİSAYAR YENİDEN BASLADİ HER SEFERİNDE 30 DAKİKA İÇERİSİNDE KAPATABİLDİM BİLGİSAYARİ BUGÜN BULGİSAYARA OTURDUĞUMDA KLAVYE DUZENİNİZİ SEÇİN YAZİSİ KARSİMA GELDİ TURKCE Q DEDİM SORUN GİDER VE KİSİSEL BİLGİSAYARİNİZİ KAPATİN YAZİSİ VARDİ SORUN GİDERE BASTİM BASLANGİC ONARMA İSE YARAMADİ UEFİ DONANİM YAZİLİMİ İSE YARAMADİ KOMUT İSTEMİNDE NE YAPACAGİMJ BİLMİYORUM SİSTEM GERİ YUKLEMEK İCİN BİR SEY YAPMİSTİM AMA ODA OLMADO GUNCELLESTİRMELERİ KALDİR SECENEGİNE BASTİM EN SON KALİTE GÜNCELLEMESİNİ VE ÖZELLİK GÜNCELLEŞTİRMESİNİ KALDİR VARDİ 2 SİDE BİR NEDENLE KALDİRİLAMADİ CMDDEN FORMAT NASİL ATABİLİRİM BİLEN VARSA YAZABİLİR Mİ BİLGİDAYARİ SİFİRLA SEÇENEĞİ KARSİMA ÇIKMADI
Evinizde farklı bir bilgisayar var mı?

Caps kapatın lütfen kör oldum

DÜN BİLGİSAYARI KAPATIRKEN BİLGİSAYARİ KAPAT DEDİĞİMDE DEFALARCA KEZ BİLGİSAYAR YENİDEN BASLADİ HER SEFERİNDE 30 DAKİKA İÇERİSİNDE KAPATABİLDİM BİLGİSAYARİ BUGÜN BULGİSAYARA OTURDUĞUMDA KLAVYE DUZENİNİZİ SEÇİN YAZİSİ KARSİMA GELDİ TURKCE Q DEDİM SORUN GİDER VE KİSİSEL BİLGİSAYARİNİZİ KAPATİN YAZİSİ VARDİ SORUN GİDERE BASTİM BASLANGİC ONARMA İSE YARAMADİ UEFİ DONANİM YAZİLİMİ İSE YARAMADİ KOMUT İSTEMİNDE NE YAPACAGİMJ BİLMİYORUM SİSTEM GERİ YUKLEMEK İCİN BİR SEY YAPMİSTİM AMA ODA OLMADO GUNCELLESTİRMELERİ KALDİR SECENEGİNE BASTİM EN SON KALİTE GÜNCELLEMESİNİ VE ÖZELLİK GÜNCELLEŞTİRMESİNİ KALDİR VARDİ 2 SİDE BİR NEDENLE KALDİRİLAMADİ CMDDEN FORMAT NASİL ATABİLİRİM BİLEN VARSA YAZABİLİR Mİ BİLGİDAYARİ SİFİRLA SEÇENEĞİ KARSİMA ÇIKMADI
hocam bir bilgisayarcıya götürseniz daha iyi değil mi?
ayrıca bilmiyorsanız bence hiç bulaşmamlıydınız

Caps lock takılı kaldı galiba ! :mad:

Hayır ama tek çözüme farklı bir bilgisayardan kavuşabileceksem komşuya inebilirim
Oradaki cihazı kullanarak bir "format USB"si oluşturabilir ve ana cihazı "format"layabilirsiniz.

Geri