Bilgisayarımı İkinci El Nerede Ve Ne Kadara Satabilirim

Reaksiyon skoru
0
Merhaba elimde Victus By HP 16-D0030NT modelli bir laptop var, satmayı düşünüyorum.

Sistem özellikleri:
1-Intel 11. Nesil Intel i5 11400H.
2-Ekran Kartı RTX 3050 4GB.
3- 512 GB NVMe SSD.
4- 16.1 inç ekran boyutu.
5- Normalde 8 gb RAM ben +8 daha yaparak 2 tane Kingston Fury DDR4 RAM ekledim. (toplam 16 GB)

Bu sistem toplam kaç TL eder, 2. el garantisi yok. Yardımcı olursanız sevinirim. :)

Sana ilk sorulacak sorular:

1) Son kaça bırakırsın?

2) Neden aldın, neden satıyorsun?

3) Parça satış var mı?

4) Sorunsuz çalıştığını gösterir video ve PARAM gÜVENDE ile satış ...

Bunlar genelde talep edilir, bunlara hazırlıklı olmalısın, bir de tamirci, hurdacı esnaf ölücülerine dikkat et, her an damlayıp hiç ederler :)

• Beğen
Reaksiyonlar: VeV1
Sana ilk sorulacak sorular:

1) Son kaça bırakırsın?

2) Neden aldın, neden satıyorsun?

3) Parça satış var mı?

4) Sorunsuz çalıştığını gösterir video ve PARAM gÜVENDE ile satış ...

Bunlar genelde talep edilir, bunlara hazırlıklı olmalısın, bir de tamirci, hurdacı esnaf ölücülerine dikkat et, her an damlayıp hiç ederler :)
tamam bana lazım olan şey bu sistemi kaç tl den ve hangi siteden ilana koymalıyım

Ekranı büyük, sıfır ederi 25 26 bin, garantisi bittiği için ikinci elde 18 19 bin diyorum.

Ekranı büyük, sıfır ederi 25 26 bin, garantisi bittiği için ikinci elde 18 19 bin diyorum.
Vatan bilgisayarda stok yok fakat fiyatı 55 bin gözüküyor 18-19 az değil mi sizcede ram arttırıldı fan temizliği termal macun değişiyo

Vatan bilgisayarda stok yok fakat fiyatı 55 bin gözüküyor 18-19 az değil mi sizcede ram arttırıldı fan temizliği termal macun değişiyo
O fiyatların hiçbir geçerliliği yok. 55 bine sıfır 32gb ram 4070 hp victus var. Zaten mevcut duruma göre fiyat belirledim. Maalesef teknoloji ilerliyor laptopun kendi eskime payının üstüne teknolojide geri kalma payı da ekleniyor. 4050 ile 3050 arasında %70 performans farkı var. 4050 ekran kartlı 16GB Ramli laptop fiyatlarıni bir inceleyin derim.

• Beğen
O fiyatların hiçbir geçerliliği yok. 55 bine sıfır 32gb ram 4070 hp victus var. Zaten mevcut duruma göre fiyat belirledim. Maalesef teknoloji ilerliyor laptopun kendi eskime payının üstüne teknolojide geri kalma payı da ekleniyor. 4050 ile 3050 arasında %70 performans farkı var. 4050 ekran kartlı 16GB Ramli laptop fiyatlarıni bir inceleyin derim.
https://shbd.io/s/zkN5idV1 bu ilanı bir inceler misiniz ederi ne kadar

Hocam sadece laptop 15-20 arası diyorum

https://shbd.io/s/zkN5idV1 bu ilanı bir inceler misiniz ederi ne kadar
Tek tek satarsanız daha hızlı satarsınız diye düşünüyorum. Laptop dışında garantisi biten ürünlere kabaca sıfır fiyatının %30 altına bitmeyenlere de fiyatının %20 altına ilan koyabilirsiniz. Yine de ikinci el piyasalarını bir inceleyin. Sıfır fiyatlarına akakçe, epey, cimri gibi sitelerden bakın.

en rahat oturduğun şehirde itiraf sayfası vardır. orda paylaşıyorlar çok güzel hızlı satabilirsin yorumlara mesaj atıyorlar onlara dönüş yapabilirsin. bide letgo olabilir.

• Beğen
Geri