Neler Yeni

Bilgisayarımı iyi bir twitch yayını verebilecek kadar upgrade etmek istiyorum

Eesved

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Salih Büyük
Merhaba dostlar, yakın zamanda tekrardan twitch yayınlarına geri döndüm.
Sistemim artık kaldırmamaya başlamış, tabii parçalar da eskidi artık güzel geliştirmeler yapmak istiyorum lakin nasıl bir yol haritası izleyeceğimi bilemedim. O yüzden umarım siz değerli donanımarşivi üyeleri bana yardımcı olursunuz.
Bilgisayarımda kullandığım işlemci Ryzen 5 2600, Ekran kartım ise Asus Dual Channel rx570 4GB
SSD durumunda da büyük sıkıntılar yaşıyorum, e iyi de kasa ve ram lazım. Hazır sisteme yönelmek istemedim çünkü elimdekileri geliştirerek ikinci bir sistem de çıkartmak istiyorum.

Evet öyleyse asıl sorumu sorayım; Geliştirmelere nereden başlayayım ? İşlemcimi mi yükseltmeli, ekran kartını mı ? Geliştirme yapabileceğim modelleri de söylerseniz çok makbule geçer dostlar.

Ekstra olarak da ucuz yollu ama iyi bir soğutma sağlayabilen her cpu soğutucu önerilerine açığım.
İyi forumlar. !

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Bütçe belirt usta

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
baba bütçe tahmini 20000 lira, tabii bu bir süreye de yayılacak. hepsini tak diye almayacağım. 6-7 aya yayılarak sistemi tamamlayabilirim.
Valla ne yalan söylim hazır sistem daha mantıklı 20k da 5kda eski sisteminden gelir ortalama 3070 ti 12400f akarsın

Eesved

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Salih Büyük
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Valla ne yalan söylim hazır sistem daha mantıklı 20k da 5kda eski sisteminden gelir ortalama 3070 ti 12400f akarsın
peki hocam şunu da sorayım, ben pek intelci değilim. bana bildiğin en iyi yollu amd işlemcili iyi bir hazır kasa önerebilir misin ?

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,749
İsim
SANANE
Hoca 6-7 aya yayıp toplam 20K harcarım diyorsan kimse sana bir öneri yapamaz. Belki 1 ay sonra Dolar 10 TL olacak. Asıl konu olarak internet kritik burada. Oynayacağın oyuna göre ihtiyaç duyduğun sistem değişir zaten. Fakat 1080p 60fps yayın yapmak istiyorsan min 10 mbs ye garanti ihtiyacın var.

Eesved

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Salih Büyük
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hoca 6-7 aya yayıp toplam 20K harcarım diyorsan kimse sana bir öneri yapamaz. Belki 1 ay sonra Dolar 10 TL olacak. Asıl konu olarak internet kritik burada. Oynayacağın oyuna göre ihtiyaç duyduğun sistem değişir zaten. Fakat 1080p 60fps yayın yapmak istiyorsan min 10 mbs ye garanti ihtiyacın var.
intermetim 1 gigabit hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,017
Üyeler
161,377
Son üye
iceberg987
Top Bottom