Bilgisayarımı kaç ayda bir ve nasıl temizlemeliyim

PustiKafa

80+ Silver
Reaksiyon skoru
3,536
Merhaba arkadaşlar yeni sistemimi alalı yaklaşık 1.5 ay oldu ve hiç temizlemedim. Bu temizleme işini kaç ayda bir ve nasıl yapmalıyım.

Merhaba arkadaşlar yeni sistemimi alalı yaklaşık 1.5 ay oldu ve hiç temizlemedim. Bu temizleme işini kaç ayda bir ve nasıl yapmalıyım.
tozlandığını gözün ile gördüğünde temizle bunun belli bir vakti yok

tozlandığı zaman toz alabilirsin macun ise minimum 6 ay önerilen 1 yılda 1 macun değiştir

vallahi ben senede değistirip temizliyorum ama macun kalitesi biraz önemli çok kalitesiz olanlara yönelmeyin 5 ay ya gidiyor ya gitmiyor kuruyor

Nasıl temizleyebilirim peki?
Kasanin demir kisimlarini bez ile silebilirsin anakarti falan komprasör ile silebilirsin ekran kartinin arkasinda backplate varsa bez ile alabilirsin

vallahi ben senede değistirip temizliyorum ama macun kalitesi biraz önemli çok kalitesiz olanlara yönelmeyin 5 ay ya gidiyor ya gitmiyor kuruyor
Noctua markasının macunlarından birini almayı düşünüyorum değiştireceğim zaman.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kasanin demir kisimlarini bez ile silebilirsin anakarti falan komprasör ile silebilirsin ekran kartinin arkasinda backplate varsa bez ile alabilirsin
Kompresör'ü nereden bulabilirim. İlk defa kendi sistemimi temizleyeceğim cahilliğime verin.

Kompresör'ü nereden bulabilirim. İlk defa kendi sistemimi temizleyeceğim cahilliğime verin.
İnternette satiliyor

Zaten almak zorunda bile değilsin eger sistemi yakin zamanda aldiysan bez ile tozunu al şimdilik yeter

noctua zaten en iyilerdendir ben rampage kullandım su an orta seviye bir termal kullanıyorum ama yakın zamanda degistirebilirm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,355
Üyeler
192,692
Son üye
coskunramazan
Geri