tozlandığını gözün ile gördüğünde temizle bunun belli bir vakti yokMerhaba arkadaşlar yeni sistemimi alalı yaklaşık 1.5 ay oldu ve hiç temizlemedim. Bu temizleme işini kaç ayda bir ve nasıl yapmalıyım.
Kasanin demir kisimlarini bez ile silebilirsin anakarti falan komprasör ile silebilirsin ekran kartinin arkasinda backplate varsa bez ile alabilirsinNasıl temizleyebilirim peki?
Noctua markasının macunlarından birini almayı düşünüyorum değiştireceğim zaman.vallahi ben senede değistirip temizliyorum ama macun kalitesi biraz önemli çok kalitesiz olanlara yönelmeyin 5 ay ya gidiyor ya gitmiyor kuruyor
Kompresör'ü nereden bulabilirim. İlk defa kendi sistemimi temizleyeceğim cahilliğime verin.Kasanin demir kisimlarini bez ile silebilirsin anakarti falan komprasör ile silebilirsin ekran kartinin arkasinda backplate varsa bez ile alabilirsin
İnternette satiliyorNoctua markasının macunlarından birini almayı düşünüyorum değiştireceğim zaman.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kompresör'ü nereden bulabilirim. İlk defa kendi sistemimi temizleyeceğim cahilliğime verin.
noctua zaten en iyilerdendir ben rampage kullandım su an orta seviye bir termal kullanıyorum ama yakın zamanda degistirebilirmNoctua markasının macunlarından birini almayı düşünüyorum değiştireceğim zaman.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kompresör'ü nereden bulabilirim. İlk defa kendi sistemimi temizleyeceğim cahilliğime verin.