Bilgisayar kaç ayda bir temizlenmeli

bende öyle düşünüyorum. işlemci sıcalığı çok fazla yükselirse yenileriz .
5-6 ay önce mx-6 aldım hevesle değiştirecem diye bir baktım 62-65 derece arası 3-4 saat oyunda dedim bu böyle çalışıyorsa ellemeye hiç gerek yok ben değiştiririm dereceler yükselir moralim bozulur diye ellemedim hem bu fan sökme işleri falanda korkutuyor biraz

5-6 ay önce mx-6 aldım hevesle değiştirecem diye bir baktım 62-65 derece arası 3-4 saat oyunda dedim bu böyle çalışıyorsa ellemeye hiç gerek yok ben değiştiririm dereceler yükselir moralim bozulur diye ellemedim hem bu fan sökme işleri falanda korkutuyor biraz
haklısınız. sonuçta işlemcinin sıcaklığı ilk taktığından çok da farklı değilse gerek yok bemnce

Ay vermek saçma pc kulanım süresine göre değişir pc kirlendiyse temizle ama sıcaklıklar iyiyse macun değişim gerekmez

temizliği eğer titizlik hastasıysan her gün bile yaparsın. bunun bir kanunu yok ya şu tarihler arasında temizlenmelidir diye. temizlikle bakım farklı şeyler. bilgisayar tozlandıysa dümdüz silip temizle. macun yenileme zamanı da yaşadığın şehrin ne kadar sıcak olduğundan tut bilgisayarı ne kadar uzun süre kullandığına kadar bir çok etmene bağlı olarak değişiklik gösterebilir. günde 2 saat kullanıyorsan, çok oyun oynamayan biriysen birkaç yıl gider. her gün 12 saat oyun oynayan biriysen de sene dolmadan bile yenilemen gerekebilir macunun kalitesine bağlı olarak.

Aynı ben zaten soğuk çalışıyor diye ellemiyorum daha kötü olur diye 2-3 saat tlou oynadım 2k yüksek ayarlar 64 derecenin üstüne çıkmadı işlemci ağustosta 2 yıl olcak bı temizlemek lazim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nasil temizliyorsun hocam az anlatır mısın toz temizligi nasıl yapılmalı
Hocam yan paneli çıkartıp fanları tutarak saç kurutma makinesiyle toz alıyorum dışını da ıslak mendille temizliyorum bu kadar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,268
Üyeler
184,290
Son üye
muhammet3737
Geri