rookie27
80+ Gold
Evet üstat 3000e bırak.arkadaşlar o zaman 3300tl'ye koyuyorum. 3100 veya 3000tlye bırakırım?
Evet üstat 3000e bırak.arkadaşlar o zaman 3300tl'ye koyuyorum. 3100 veya 3000tlye bırakırım?
tamamdır 3k'ya bırakıyorum. Ne ben üzüleyim ne de alacak kişi. Zaten temizliğini düzenli olarak yaptım herhangi bir sıkıntısı da yok.1 adet 120mm fan üflüyor. Üstüne bir de amd işlemci soğutucu var. Normal biraz da bu kadar soğuk çalışması. Çok sıcak havada 45 dereceyi buluyor ama daha yükseğini pek görmedim ssd'de.
Mesaj otomatik birleştirildi:
adama okey dedim fakat dönüş bir türlü yapmıyorlar. Çok fazla mesaj gelse de okey diyolar donus olmuyor. Hatta dedim bir gün 2700'e bırakayım tamam dedim. Adam dönmedi enteresan bir şekilde. Benimkinden kötü kasalara 3600tl fiyat felan çekiyorlar rx550'li sistemlere de satılmaz yani o şekilde durur
arkadaşlar o zaman 3300tl'ye koyuyorum. 3100 veya 3000tlye bırakırım?
Kasa markası ne alınır mı?TERMAL MACUN VE İŞLEMCİ SOĞUTUCU + 4 TANE RGB FAN YENİ
- Radeon™ RX 560 Gaming OC 2G - Çift fanlı
- ''AMD Athlon x4 860k 3.7Ghz'' Turbo 4.0Ghz
- MSIA68HM-E33 V2
- 2x4 1600Mhz DDR3 8GB Ram
- GIGABYTE 400W PSU
- 120gb ADATA SSD
- 500GB TOSHIBA HARD DISK
- Snowman T6 Ultra işlemci soğutucu
- 6 Adet fan
rampage 66. 2 adet fanıyla geliyor. 1 adet önce kırmızı fan, 1 adet ise arkadaki siyah egzoz fanıyla. Extradan fan ekleyeceksen benim gibi hava akışı gayet güzel ben memnunum. Yalnız üst tarafda 1 adet 120mm fan girişi var. Ön tarafa 2 adet fan sığdırabildim ben. Onun dışında fiyatına göre görsellik ve performans olarak ben memnunumKasa markası ne alınır mı?
Knk 300 liraydı hepsiburadada 250 ye almaya değer mirampage 66. 2 adet fanıyla geliyor. 1 adet önce kırmızı fan, 1 adet ise arkadaki siyah egzoz fanıyla. Extradan fan ekleyeceksen benim gibi hava akışı gayet güzel ben memnunum. Yalnız üst tarafda 1 adet 120mm fan girişi var. Ön tarafa 2 adet fan sığdırabildim ben. Onun dışında fiyatına göre görsellik ve performans olarak ben memnunum
hepsiburadakinin yan kapağı saydam değil. Ayrıca tamperli camlı gelmiyor. Hafif karartılmış cama benzer bir yapıya sahip.Knk 300 liraydı hepsiburadada 250 ye almaya değer mi
250tl'ye almaya tabii ki değer bılabilirsen yan tarafı saydam hafif karaltılmış modellisiniKnk 300 liraydı hepsiburadada 250 ye almaya değer mi
İş görmez mi ki bi cam yüzünden almamazlık yapılır mı? Sen kaça aldın?hepsiburadakinin yan kapağı saydam değil. Ayrıca tamperli camlı gelmiyor. Hafif karartılmış cama benzer bir yapıya sahip.
yanlış yazdım. ''bulabilirsen''hepsiburadakinin yan kapağı saydam değil. Ayrıca tamperli camlı gelmiyor. Hafif karartılmış cama benzer bir yapıya sahip.
250tl'ye almaya tabii ki değer bılabilirsen yan tarafı saydam hafif karaltılmış modellisini
hatırlamıyorum ki bayağı oldu aldığım.İş görmez mi ki bi cam yüzünden almamazlık yapılır mı? Sen kaça aldın?
senin için problem olmayacaksa sıkıntı yok yani. Ben kendim saydam cam kestirdim özel olarakİş görmez mi ki bi cam yüzünden almamazlık yapılır mı? Sen kaça aldın?
Ya baktımda piyasada 400 den asagi kasa yok bu baya iyi kablolar falan fan takabilecegin yerleri var güzelmiş yaniyanlış yazdım. ''bulabilirsen''
hatırlamıyorum ki bayağı oldu aldığım.
Sen bilirsin dostum. Fotoğrafını attım, iyicene inceleyebilirsin. Ben memnunum fiyatına göre.Ya baktımda piyasada 400 den asagi kasa yok bu baya iyi kablolar falan fan takabilecegin yerleri var güzelmiş yani
Kanka bende 3 tane fan var eski pc den kalma onları takarım bide montaj yapması kolay mı bu kasada?yanlış yazdım. ''bulabilirsen''
hatırlamıyorum ki bayağı oldu aldığım.
senin için problem olmayacaksa sıkıntı yok yani. Ben kendim saydam cam kestirdim özel olarak
kolay ya zaten fan girişlerinin 4 tane vidası var. Ortadan veya anakartın arkasından da kablosunu geçirirsin. Devam sıkıntı olmaz basit işKanka bende 3 tane fan var eski pc den kalma onları takarım bide montaj yapması kolay mı bu kasada
Fanların 120mm ise kolaycana montelersinKanka bende 3 tane fan var eski pc den kalma onları takarım bide montaj yapması kolay mı bu kasada?