muhammednuh
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 44
- İsim
- Muhammed nuh
Merhabalar benim şaunki sistemim imza kısmında yazan sistem ve ben bu sistemden şuana kadar gayet memunum ama bunda 2/3 yıl sonra eski bir sistem olmaya başlıycağını şuanki oyunların gidişatından anlıyabiliyorum bende bunun üzerine yazın çalışıp ortalama 2/3 yılda sistemimi baştan sona yenilemeyi düşünüyorum fakat nasıl yapıcağımı bilmiyorum? bu yaz çalışırsam ortalama 3 bin tl gibi bir para alıcağım aylık yazında 2 ay çalışıp 1 ay tatil yapmayı düşünüyorum ama eğer deyicekse 3 ay çalışmayada razıyım. sizce sistemimi 3 yılda nasıl geliştirebilirim bundan 3 yıl sonra bile şuankini aratmıycak aratsa bile yakın performans güç sunabilmesi için ne yapmalıyım? benim aklımda ilk başta bu sene monitör, ram , ssd, kasayı ve psu yu sonraki sene işlemci ve anakartı ve en son sene içinde ekran kartını yenilemeyi düşünüyordum ama aklıma bir soru takıldı örneğin ben gelecek sene işlemci aldım ve örneğin r5 5600x aldım fakat ekran kartı alıcağım zaman bir ekran kartı çıktı ve hem bütçeme uygun hemde aşırı güçlü fakat işlemcim ile çok darboğaz yapıyor. gibi bir durum yaşıyacağımdan korkuyorum. neyse tavsiyelerinizi bekliyorum.