akıllı kuş
80+ Gold
Dahası
Çünkü 2.el piyasası sıfırdan pahalı8k ya 2060 lı sıfır sistemler satılıyor? 8.5 eder diyorsun
Çünkü 2.el piyasası sıfırdan pahalı8k ya 2060 lı sıfır sistemler satılıyor? 8.5 eder diyorsun
8k ya 2060 olan sistemi atabilir misiniz şuan 1660 süper olan sistemler 8.400 den başlıyor ?8k ya 2060 lı sıfır sistemler satılıyor? 8.5 eder diyorsun
Geçen gün donanım arşivinin sistemi 2060 değil miydi 8k ya?8k ya 2060 olan sistemi atabilir misiniz şuan 1660 süper olan sistemler 8.400 den başlıyor ?
Ben kendi 2060 sistemimi 8k ya koydum letgoya teklif bile gelmedi 1 haftada millet pahalıya koyuyor diye alan yok fiyatlar gerçekci değilÇünkü 2.el piyasası sıfırdan pahalı
?? abdullah abi 2060 sistemi o paraya yapiyor kafan mi iyi ?senin yerinde olsam 8k dan aşşağı satmam
abdullah abinin sistemi? bu saticilarin hepsi ayni kafada ne desem az size8k ya 2060 olan sistemi atabilir misiniz şuan 1660 süper olan sistemler 8.400 den başlıyor ?
ben 8k dan aşşağı satmam dedim sana ne oluyor kendi fikrimi söylüyorum isteyen ordan alır isteyen şurdan?? abdullah abi 2060 sistemi o paraya yapiyor kafan mi iyi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
max ederi 7k
abdullah abinin sistemi? bu saticilarin hepsi ayni kafada ne desem az size
ryzen 3 3100 + 1660s sistem 7 bin liraydi şuan stok yok galiba o zaman senin sistemin 6.5k dan fazla etmez sifir sistemlerle kiyaslama fiyatini
Ben de sana 2060 lı sistemimi 8 e koydum teklif eden olmadı diyorum istediğin fiyata koy alan olmaz.ben 8k dan aşşağı satmam dedim sana ne oluyor kendi fikrimi söylüyorum isteyen ordan alır isteyen şurdan
ben değil başkası satıyor bir şeye koymuyorumBen de sana 2060 lı sistemimi 8 e koydum teklif eden olmadı diyorum istediğin fiyata koy alan olmaz.
nasi sana ne oluyor istedigime yanit veririm istedigimi yazarim iyi yazamamışım demek ki cevap vermeye cesaret buldunben 8k dan aşşağı satmam dedim sana ne oluyor kendi fikrimi söylüyorum isteyen ordan alır isteyen şurdan
sen aglıyonnasi sana ne oluyor istedigime yanit veririm istedigimi yazarim iyi yazamamışım demek ki cevap vermeye cesaret buldun
uoksen aglıyon