Bilgisayarımı nereye koymalıyım?

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,718
Merhaba malum kurban bayramında herkes gibi memleketime gidiyorum ve sistemim ve leptobumu evde bırakmaya korkuyorum evde zaten değerli bir eşya pek yok ve kendi evimiz yapım aşamasında olduğu için kiradayız ve kapısı çok zayıf binada kamera sistemi var ama kapı o kadar zayıf ki tekmeyle açılır sizce ne yapmalıyım kasayı bagaja atıp onuda mı götürsem? gerçekten bunlar için 1 sene çalıştım yemedim içmedim :) yada bir akrabama mı bıraksam? yardımlarınızı bekliyorum eve de saklayabilirim :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada pardon konu dışı açmam gerekiyordu özür dilerim.

bence kardeşim akraba iyi fikir ama komşuda olabilir hatta bırak komşunun çocuğu oynasın pc gideceğinne evde bırakma bencebagaja atma bence

Merhaba malum kurban bayramında herkes gibi memleketime gidiyorum ve sistemim ve leptobumu evde bırakmaya korkuyorum evde zaten değerli bir eşya pek yok ve kendi evimiz yapım aşamasında olduğu için kiradayız ve kapısı çok zayıf binada kamera sistemi var ama kapı o kadar zayıf ki tekmeyle açılır sizce ne yapmalıyım kasayı bagaja atıp onuda mı götürsem? gerçekten bunlar için 1 sene çalıştım yemedim içmedim :) yada bir akrabama mı bıraksam? yardımlarınızı bekliyorum eve de saklayabilirim :)

Akrabana ver ama çocuğu varsa soyle bakmasın

Eve bırakmamaya çalış insanlık hali her şey olabilir .

Akrabana ver ama çocuğu varsa soyle bakmasın
Aynen ya amcamlara bırakıyım en iyisi biz sağlama alalım da bundan 10 yıl önce evimize hırsız girmişti sadece altınları ve televizyonu almıştı adam bizim şuan girse benim sistemi alır yeter ona zaten.

Eve bırakmamaya çalış insanlık hali her şey olabilir .
aynen teşekkürler.

Ben geçen tatile giderken PC odamda olduğu için önce kasamın şalterini vs. kapattım gücü kestim ardından odamı kitleyip anahtarı evin ucra bir yerine gizledim ve evin kapısını güzelce kitleyip gittim, tatilden döndüm her şey yerli yerinde :).

Hmm sonra mahvetsin dimi :)
pc nin yok olmasından iyidir kskskks şaka bir yana zaten annesi felan izin vermez heralde alacaksan sadece monitörü alırsın monitörsüzde bakacak değil ya

ama en iyisi akraba

Aklıma bir şey geldi evde bırakmakta mecbursan pcni sök parçalarını etrafa koy buzdolabı kapatacağın için mesela buzluğa koy tencerenin içine soğutucuyu falan.

Aynen ya amcamlara bırakıyım en iyisi biz sağlama alalım da bundan 10 yıl önce evimize hırsız girmişti sadece altınları ve televizyonu almıştı adam bizim şuan girse benim sistemi alır yeter ona zaten.

aynen teşekkürler.
Hocam söylemeye gerek yok zaten oynamasın diye siz bilgisayara şifre koyun iki saat kurmakla uğraştıktan sonra zaten açamazlar içiniz rahat eder.

Aklıma bir şey geldi evde bırakmakta mecbursan pcni sök parçalarını etrafa koy buzdolabı kapatacağın için mesela buzluğa koy tencerenin içine soğutucuyu falan.
Tencere içleri en çok bakılan yerler adam bi açcak bu ne ***** der

Hocam söylemeye gerek yok zaten oynamasın diye siz bilgisayara şifre koyun iki saat kurmakla uğraştıktan sonra zaten açamazlar içiniz rahat eder.

Tencere içleri en çok bakılan yerler adam bi açcak bu ne ***** der
Sen nereden biliyon en çok bakılan yere ki ahahha

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,355
Üyeler
190,551
Son üye
Dvrmlcn