Çözüldü✓ Bilgisayarımı satamıyorum nasıl hızlı satarım ?

Polat Alengir

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
415
merhaba arkadaşlar elimde 8 ay önce aldığım bir hazır sistem var 4060 ryzen5 5600 kilisi olan sistemlerden yanında 180 hz monitör ve ekipmanlar ile ilana koydum 27 ye 26 yada düşüyorum kimse almıyor yazan bile yok nedendir acaba olduğum şehirden dolayımı acaba yoksa hatamı yapıyorum ilan atarken yardmcı olursanız sevinirim bu arada urfada yaşıyorum

Parçaların tek tek marka modelini yazar mısınız? Kasa, ekran kartı, psu, işlemci soğutucu, ssd, hdd, anakart, ram, monitör vs...

merhaba arkadaşlar elimde 8 ay önce aldığım bir hazır sistem var 4060 ryzen5 5600 kilisi olan sistemlerden yanında 180 hz monitör ve ekipmanlar ile ilana koydum 27 ye 26 yada düşüyorum kimse almıyor yazan bile yok nedendir acaba olduğum şehirden dolayımı acaba yoksa hatamı yapıyorum ilan atarken yardmcı olursanız sevinirim bu arada urfada yaşıyorum
0a 22kya alabiliceğin bir sistemi 5kya 0 alabiliceğin bir piyasada neden 27k ettiğini düşünüyorsun? Ekipman olsa ne yazar.

Demekki ederinden fazla istiyorsun ki satılmıyor yoksa parçaların gayet satılmaya müsait.

ne satmaya çalışıyorsun parçaları detaylı model yazarsan fiyatını sana söyleyeyim

Kasayı ayrı, monitör ve ekipmanlarını ayrı sat. Öyle satmak neredeyse imkansız. Ya çok ölü fiyattan vereceksin ya bekleyeceksin.

Parçaların tek tek marka modelini yazar mısınız? Kasa, ekran kartı, psu, işlemci soğutucu, ssd, hdd, anakart, ram, monitör vs...
**Sistem Özellikleri:**

- **Ekran Kartı:** Asus Dual RTX 4060 8GB

- **İşlemci:** AMD Ryzen 5 5600

- **RAM:** Kingston Beast 16GB (2x8) 3200MHz

- **Depolama:** Lexar 500GB SSD

- **Anakart:** Asus Prime A520M-R

- **Soğutucu:** Thermallight kule tipi soğutucu

- **Kasa & PSU:** Enermax 600W PSU + 4 RGB fanlı kasa

msi g2412f 180 hz 1 ms monitör
havit kb885l
atk x1
helixun mousepad

**Sistem Özellikleri:**

- **Ekran Kartı:** Asus Dual RTX 4060 8GB

- **İşlemci:** AMD Ryzen 5 5600

- **RAM:** Kingston Beast 16GB (2x8) 3200MHz

- **Depolama:** Lexar 500GB SSD

- **Anakart:** Asus Prime A520M-R

- **Soğutucu:** Thermallight kule tipi soğutucu

- **Kasa & PSU:** Enermax 600W PSU + 4 RGB fanlı kasa

msi g2412f 180 hz 1 ms monitör
havit kb885l
atk x1
helixun mousepad
Kanka bu fiyata alınacak bi sistem değil birde 2. El veriyorsun şuan 5060ti8gblık sistemler bu fiyatta

Çünkü aynı paraya sıfır aynı özelliklerde sistem ve ekipman topluyorsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,570
Üyeler
184,330
Son üye
emresoydann
Geri