bana yazdın agaözelden yazdım size
bana yazdın agaözelden yazdım size
yok office bilgisayarı diye aldık word v.s işler içinhocam amatörce toplandıda biraz videoalrdan destek alıp araştırsaydın keşke çok yazık etmişsin parana satamayadabilirsin sadece parça parça olarak satarsın bu sistemi yada bilgisayar bilgisi olmayan birine
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam inşallah oyuncu diye almadınız
Sistem 5 bin eder. Monitörün ederini bilmiyorum.Bilgisayarı full set satmak istiyorum ama ederini bilmiyorum 1 yıl olacak yardımcı olursanız sevinirim aklımdaki fiyat monitör dahil 11k
Monitörün modelini bilgisayardan öğrenmem mümkün mü?sistem 5k, monitörün tam model lazım bide ona bakalım
Monitör saymazsak 4k eder. Monitörü işte güncel fiyatının yarısı yaz.Bilgisayarı full set satmak istiyorum ama ederini bilmiyorum 1 yıl olacak yardımcı olursanız sevinirim aklımdaki fiyat monitör dahil 11k
sag tık ,görüntü ayarları,gelişmiş görüntü ayarları en tepede ekran yazan yerde yazıyor benim modelMonitörün modelini bilgisayardan öğrenmem mümkün mü?
monitör lazımsa ben de verebilirimMonitör ne istiyorsun talibim monitörüne
casper gibi geldi casperlar ghosting yaparMonitör ne istiyorsun talibim monitörüne
Kral kasaya talibim bu arada ne kadar istiyorsun?Bilgisayarı full set satmak istiyorum ama ederini bilmiyorum 1 yıl olacak yardımcı olursanız sevinirim aklımdaki fiyat monitör dahil 11k