Bilgisayarı full set satmak istiyorum ama ederini bilmiyorum 1 yıl olacak yardımcı olursanız sevinirim aklımdaki fiyat monitör dahil 11k
Sanırım attımBilgisayarı full set satmak istiyorum ama ederini bilmiyorum 1 yıl olacak yardımcı olursanız sevinirim aklımdaki fiyat monitör dahil 11k
Fotoyu düzenledim hocamkanka işlemciyide atarsan bakayım
Monitör ne istiyorsun talibim monitörüneSanırım attım
Hocam PC amatörce toplandığı için bir şey bilmiyorum sanırım işlemci çok düşük kalmışhocam rx 5500 xt ye i5 3330 ne çok darboğaz olmuyormu hocam darboğazdan ortalama %30 fps iniz gidiyo kime toplattınız bu bilgisayarı
Hocam ben pek anlamıyorum siz be diyorsunuz teklif olarakMonitör ne istiyorsun talibim monitörüne![]()
hocam amatörce toplandıda biraz videoalrdan destek alıp araştırsaydın keşke çok yazık etmişsin parana satamayadabilirsin sadece parça parça olarak satarsın bu sistemi yada bilgisayar bilgisi olmayan birineHocam PC amatörce toplandığı için bir şey bilmiyorum sanırım işlemci çok düşük kalmış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam ben pek anlamıyorum siz be diyorsunuz teklif olarak
hocam inşallah oyuncu diye almadınızDaha bugün aynı işlemcili kasa aldık ama ekran kartı felan yoktu 16gb ram ve 240gb ssd si vardı 2000 TL ye aldım ona göre hesapla gerisini işte
özelden yazdım sizeHocam PC amatörce toplandığı için bir şey bilmiyorum sanırım işlemci çok düşük kalmış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam ben pek anlamıyorum siz be diyorsunuz teklif olarak
Hocam fiyat konuşalım istersenMonitör ne istiyorsun talibim monitörüne![]()