Neler Yeni

Bilgisayarımı Satmak İstiyorum Değeri Ne Kadardır?

svedorn

80+
Yeni sistem alacağım ve elimdeki eski sistemimi de satmak istiyorum yeni alacağımın üzerine ekleyebilmek için. Çok bi şey beklemiyorum zaten ama yine de değerinden çok çok aşağı da vermek istemem tabi. Bi de parçaları ayrı ayrı satsam daha mı mantıklı olur? Çünkü göreceğiniz üzere saçma sapan bir sistem.

Msi 1050 TI
i7-7700 (evet çok saçma : D)
16 gb ddr4 Ram
Msi H110m Anakart
400 Watt PSU

CanCel

80+ Silver
ayrı ayrı daha mantıklı olabilir

svedorn

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilgisi olan varsa 2. el fiyatları hakkında yardımcı olabilirse çok iyi olur ya da öğrenebileceğim bi yer bilen varsa çünkü benim gerçekten bi bilgim yok. Hala kullanıyorum baya da oyun oynayan birisiyim yıllardır sadece oyun oynadım şu an da oynamaya devam ediyorum aynı cihazla ama hazır sistem aldığım için kutuları yok onun dışında bi sıkıntı yok. Kasanın faturası var ama ayrı ayrı parçaların yok.

CanCel

80+ Silver
Bilgisi olan varsa 2. el fiyatları hakkında yardımcı olabilirse çok iyi olur ya da öğrenebileceğim bi yer bilen varsa çünkü benim gerçekten bi bilgim yok. Hala kullanıyorum baya da oyun oynayan birisiyim yıllardır sadece oyun oynadım şu an da oynamaya devam ediyorum aynı cihazla ama hazır sistem aldığım için kutuları yok onun dışında bi sıkıntı yok. Kasanın faturası var ama ayrı ayrı parçaların yok.
parçalarını sahibindenden bak ortalama ne kadar sende ona göre bir fiyat koy

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,075,290
Üyeler
170,830
Son üye
emir0014
Top Bottom