Neler Yeni

Yardım Bilgisayarımı satmalı mıyım ?

İsimsizKaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,105
İsim
Burak Taha Koca
hocam ben cidden bilgisayarı ödevler için gram kullanmıyorum şuan laptopta sadece oyun ve opera gx var ayrıca xbox series s 4500 lira
Xbox Series X önümüzdeki 3-4 Sene boyunca oyunları oynatır,zaten konsolun güzelliği bu sabit bir deneyim,Telefon için nekadar bütçe ayırmıştınız ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam ben cidden bilgisayarı ödevler için gram kullanmıyorum şuan laptopta sadece oyun ve opera gx var ayrıca xbox series s 4500 lira
Series X hocam yanlış yazmışım.

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
941
İsim
Buğra
Xbox Series X önümüzdeki 3-4 Sene boyunca oyunları oynatır,zaten konsolun güzelliği bu sabit bir deneyim,Telefon için nekadar bütçe ayırmıştınız ?
telefon için bütçede sıkıntım yok zaten iphone 13 almayı düşünüyorum sadece şuan pc konsol arasında kaldım

İsimsizKaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,105
İsim
Burak Taha Koca
telefon için bütçede sıkıntım yok zaten iphone 13 almayı düşünüyorum sadece şuan pc konsol arasında kaldım
Series X alın geçin hocam 6000 TL ye daha iyi performans bu piyasada bulamazsınız,4k 60 fps verebiliyordu sanırsam,denk olarak PS5 de alabilirsiniz Exclusive oyun meraklısı iseniz,gerçi bir oyuna 500 TL vericeksiniz oda ayrı.

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
941
İsim
Buğra
Series X alın geçin hocam 6000 TL ye daha iyi performans bu piyasada bulamazsınız,4k 60 fps verebiliyordu sanırsam,denk olarak PS5 de alabilirsiniz Exclusive oyun meraklısı iseniz,gerçi bir oyuna 500 TL vericeksiniz oda ayrı.
yani ps5 almak istemem şahsen yani sadece spiderman oyunu biraz büyülüyor beni onun dışında xbox alırım 4k oynamam zaten 1080p de yüksek performans versin yeter

İsimsizKaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,105
İsim
Burak Taha Koca
yani ps5 almak istemem şahsen yani sadece spiderman oyunu biraz büyülüyor beni onun dışında xbox alırım 4k oynamam zaten 1080p de yüksek performans versin yeter
tabi 1080p oynayabilirsiniz ama 4k seçeneğide güzel 4k televizyonunuz var ise,ayrıca GamePass de mevcut aylık 30 TL ye 300 Civarı oyun,arada kaliteli 15-20 oyun sayabiliriz,arasında Btf serisi,Forza Horizon 4 de var örnek olarak (Forza Horizon 5 çıktığı zaman GamePass'de olucak.)

Gökhan61

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Gökhan Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
hocam ben bakıyorum maalesef yani telefonla da çok vakit geçiriyorum ama telefon ayrı yani pc ile alakası yok şuan ben pc yi ne yapabilirim diye düşünüyorum
Arkadaşların dediği gibi şuan satma çünkü bu ekran kartı sorunlarından dolayı kimse önünü göremiyor satarsan kumar oynamış olursun bence.

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
941
İsim
Buğra
Arkadaşların dediği gibi şuan satma çünkü bu ekran kartı sorunlarından dolayı kimse önünü göremiyor satarsan kumar oynamış olursun bence.
satarsam konsol alıcam zaten şuanlık bekliyim en iyisi

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
dostlarım ben mart ayında monster laptop almıştım aslında kasalı istiyordum ama uzun zamandır pc istediğim için alınsın artık diye laptop aldım şuanlık memnunum gtx1650ti i510200H 16gb ram ve 512gb ssd ama bu pc beni ne kadar götürür bilmiyorum yeni nesil oyunları gtx1650ti kaldırmaz. diyeceksiniz düşük ayarlarda oynarsın diye ama düşük ayarlarda oyunun keyfi kalmıyor mesela battlefield 2042 veya fh 5 bu oyunlar gtx1650ti ile zar zor oynanır şimdi kasalı almaya çalışsam o da pahalı acaba konsol almak mantıklı olur mu çünkü ben oyunları 1080p oynuyorum ps5 veya xbox series x farketmez 1080p 60fps üstü versin yeterli kafam çok karışık 😢
eğer çok seyahet etmiyorsan masaüstü

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
941
İsim
Buğra
Top Bottom