Neler Yeni

Bilgisayarımı Temizledikten Sonra açılmıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Salih Erdem
Bilgisayarımın içini temizlemek durumun da bulundum ve her parçayı kabloyu anakart üzerine montaj ettikten sonra çalıştırmayı denedim ve başarmadım işlemci soğutucusunun 1 tane vidasını kayıp ettim ve sistem şuan çalışmıyor ( İşlemci teyzem 7 2700x AnaKart B450M S2H işlemci soğutucusu AMD WRAİTH MAX)

Akburu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Ali Can Akburu
güç bağlantılarını kontrol et(psu) soğutucuyu tam monte et vidasını bul bir şekilde inş bir parçaya zarar vermemişsindir

MiFi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
İsmail Gürkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknolojiye dair her şey
En çok korktuğum şeydir :( Geçmiş olsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Salih Erdem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilgisayarımın içini temizlemek durumun da bulundum ve her parçayı kabloyu anakart üzerine montaj ettikten sonra çalıştırmayı denedim ve başarmadım işlemci soğutucusunun 1 tane vidasını kayıp ettim ve sistem şuan çalışmıyor ( İşlemci teyzem 7 2700x AnaKart B450M S2H işlemci soğutucusu AMD WRAİTH MAX)
güç bağlantılarını kontrol et(psu) soğutucuyu tam monte et vidasını bul bir şekilde inş bir parçaya zarar vermemişsindi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Vidayı arkadaşım sökmüştü nereye koyduğunu hala bulamadık eve gidiyorum şimdi sistemin yanın da yedek vida vermişlerdi ona bi bakayım eğer hallede bilirsem güzel haberi vereceğim

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,911
İsim
Mehmet
İşlemci teyzem 7 2700x
Kanka statik elektriklenmeyle teyzenin başına bir iş getirmemişsindir umarım 🙃😬
Nasıl temizlediğinden biraz bahsedersen zarar vermiş olup olmayabileceğine dair daha iyi fikir sahibi oluruz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Salih Erdem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kanka statik elektriklenmeyle teyzenin başına bir iş getirmemişsindir umarım 🙃😬
Nasıl temizlediğinden biraz bahsedersen zarar vermiş olup olmayabileceğine dair daha iyi fikir sahibi oluruz.
İlk başta ekran kartını çıkarttım (2060) ondan sonra işlemci fanını tutan ayakların birinin vidasını çıkardı bende dur ne yapıyorsun dedim fanı kendim çıkarttım vida sökmeden sonra çıkardığımız vidayı direkt yerine takmadık ve sonucun da kayıp ettik son olarak kasanın ön panelini söktük ve yeniden montaja başladık sistemi kurduk ve çalıştırmaya hazırladık güç kablosunu taktık ve bilgisayar çalışmadı ve hala çalışmıyor sorunu çözmeye çalışıyoruz hala

Akburu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Ali Can Akburu
24 pin olan güç bağlantısını kontrol ediniz tak çıkar yapınız. eğer boşluk felan varsa çalışmayabilir

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,911
İsim
Mehmet
İlk başta ekran kartını çıkarttım (2060) ondan sonra işlemci fanını tutan ayakların birinin vidasını çıkardı bende dur ne yapıyorsun dedim fanı kendim çıkarttım vida sökmeden sonra çıkardığımız vidayı direkt yerine takmadık ve sonucun da kayıp ettik son olarak kasanın ön panelini söktük ve yeniden montaja başladık sistemi kurduk ve çalıştırmaya hazırladık güç kablosunu taktık ve bilgisayar çalışmadı ve hala çalışmıyor sorunu çözmeye çalışıyoruz hala
Anladığım kadarıyla eline elektriklenmeyi önleyecek bir eldiven giymemişsin. Düşük bir ihtimal ama bir veya daha fazla komponente bu şekilde zarar vermiş olabilirsin. Sistemindeki parçaları (özellikle işlemci) test edebileceğin başka bir sistem var mı? Parçalarını tek tek başka sistemde test ederek arızalı bir parça varsa tespit edebilirsin.

Boris

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Barış
Muhtemelen kabloların biri tam oturmamıştır güç kaynağından gelen tüm kabloları kontrol et. O vidadan olacağını sanmıyorum, bracket vidasından bahsediyorsun sanırım.

Murkof

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Mert Soydan
Teyzem

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Salih Erdem
Hala sorunu çözemedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Farklı bir önerisi olan var mı arkadaşlar hala sorunu çözemedim

Son düzenleme:
Top Bottom