Selman Emre
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Bilgisayarımı ilk aldığımda gayet normaldi düzgünce çalışıyordu fakat bir kaç hafta sonra açılmamaya başladı, hatta ilk açılmadığında iki gün boyunca ne kadar uğraşsam da açılmadı. daha sonra güç kutusuna giden kabloyu çektim yaklaşık bir gün bekledikten sonra açıldı ve açılınca asrock auto driver gibi bir şey geldi ama yapmadım bu sürekli devam ediyor bilgisayarım açılmadığında hep fişini çekiyorum uzun süre bekliyorum ve tekrar taktığımda açılıyordu. Fakat şimdi ne yaparsam yapayım açılmıyor bazı forumlarda sorunun ana karttan olduğunu söylüyor
Bilgisayarı ekran kartı olmadan ramler olmadan da çalıştırmayı denedim ama işe yaramadı.
BIOS güncellemesi yaptığımda yaklaşık bir hafta kadar gayet normal çalıştı daha sonra tekrardan aynı sorun başladı. Kullandığım sistemi aşağıya yazacağım böyle bir sorunla karşılaşan varsa yardımcı olursa sevinirim.
Anakart : ASRock B650m PG RIPTIDE
Ekran kartı : GIGABYTE geforce rtx 4070 ti (eagle 12 G)
İşlemci : AMD RYZEN 7 7800X3D
Ram : TRIDENT Z5 DDR7 (frekansını bilmiyorum kutusunda yazmıyor)
SSD : Transcend gen4x4 m2
Güç kutusu: GIGABYTE P1000GM
Bilgisayarı ekran kartı olmadan ramler olmadan da çalıştırmayı denedim ama işe yaramadı.
BIOS güncellemesi yaptığımda yaklaşık bir hafta kadar gayet normal çalıştı daha sonra tekrardan aynı sorun başladı. Kullandığım sistemi aşağıya yazacağım böyle bir sorunla karşılaşan varsa yardımcı olursa sevinirim.
Anakart : ASRock B650m PG RIPTIDE
Ekran kartı : GIGABYTE geforce rtx 4070 ti (eagle 12 G)
İşlemci : AMD RYZEN 7 7800X3D
Ram : TRIDENT Z5 DDR7 (frekansını bilmiyorum kutusunda yazmıyor)
SSD : Transcend gen4x4 m2
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Güç kutusu: GIGABYTE P1000GM