Neler Yeni

Bilgisayarımı topliyacak guvenilir kimseyi bulamadım Yardım

Pcoll

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
663
İsim
Ahmet ergin

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Bilgisayrciyada guvenemiyorum basinda durmak lazim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Simdi sordum getir kasayi burda 100 TL'ye kurarim dedi
Bilgisayarcılara güvenmemek lazım kendiniz montajlayıp. Windows usbsi alıp kendiniz yapın. Kendinizin yapması eğlenceli de oluyor hatta.

Pcoll

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
663
İsim
Ahmet ergin
Bilgisayarcılara güvenmemek lazım kendiniz montajlayıp. Windows usbsi alıp kendiniz yapın. Kendinizin yapması eğlenceli de oluyor hatta.
Bilgisayarcıya guvenmiyorum.zaten bakalim nolucak hafta sonu yasakda var evde kendim uğrasicam birde windows kurmadan bilgisayar acilmazmi

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Bilgisayarcıya guvenmiyorum.zaten bakalim nolucak hafta sonu yasakda var evde kendim uğrasicam birde windows kurmadan bilgisayar acilmazmi
Hayır açılmaz. Elinizde laptop var mı? Veya laptopu olan bir komşunuzdan 2 saatliğine ödünç alın "Buradan Windows İndirin" "Buradan Rufus'u İndirin" Sonrasında ... UEFI Windows 10 Kurulum USB'si Hazırlama kısaca bu videoyu bırakayım siz buradan bakarak yapın. UEFI Windows 10 Kurulum Rehberi - YouTube Bunu da bırakayım.

Pcoll

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
663
İsim
Ahmet ergin
Hayır açılmaz. Elinizde laptop var mı? Veya laptopu olan bir komşunuzdan 2 saatliğine ödünç alın "Buradan Windows İndirin" "Buradan Rufus'u İndirin" Sonrasında ... UEFI Windows 10 Kurulum USB'si Hazırlama kısaca bu videoyu bırakayım siz buradan bakarak yapın. UEFI Windows 10 Kurulum Rehberi - YouTube Bunu da bırakayım.
Cok sağol eyv bir şekil yapacağım suan baska bir bilgisayar yok ama halledecegim bir sekildi ve senin attigin linkdeki gibi yapacagim sağol tekrar kral

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,063,327
Üyeler
168,926
Son üye
Xanneyy
Top Bottom