volarant cs gibi oyunlarda sorun yok yüksek fpslerde drop olmadan sıkıntısız oynuyorum ama apex denedim geçenlerde oynanmıyacak kadar drop yiyorumdiğer oyunlardada özellikle ekran kartı tüketen oyunlarda aynı şekildemi kullanım değerleri
Arka planda çalışan gereksiz programları kapat. İşlemcinin %100den kurtulup rahatlaması gerekiyor
sürekli bakıyorum ve pubg veya hangi oyunu oynuyorsam ondan başka çalışan yokArka planda çalışan gereksiz programları kapat. İşlemcinin %100den kurtulup rahatlaması gerekiyor.
hocam bunuda denemiştim ama sorun hala devam etti maalesefDDU ile grafik suruculerini tamamen kaldirip sifirdan kurmayi deneyin. Ekran kartiniza uygun olan son surum drivere kendi NVIDIA kendi sitesinden indirin. Sorun muhtemelen cozulur.
valorant cs ekran kartına yük bindirebilecek oyunlar değilki valo cs de 60c geçmiyor bendeki rx580 pubgde 65 68c arası oluyor bi gariplik var yanivolarant cs gibi oyunlarda sorun yok yüksek fpslerde drop olmadan sıkıntısız oynuyorum ama apex denedim geçenlerde oynanmıyacak kadar drop yiyorum
evet garip olan şey ise gtx 750ti de böyle bi sorun yoktuvalorant cs ekran kartına yük bindirebilecek oyunlar değilki valo cs de 60c geçmiyor bendeki rx580 pubgde 65 68c arası oluyor bi gariplik var yani
Arkadaşın söylediği ddu ile driver silip yüklemeyi dene bence faydası olmazsa yazarsın tekrarevet garip olan şey ise gtx 750ti de böyle bi sorun yoktu
Anakart bile değişti sanmıyorum gecen sene kullaniyordum 750ti yıEski GTX 750 ti driverlarinin kalmadigina emin misin?
Tekrardan deneyimArkadaşın söylediği ddu ile driver silip yüklemeyi dene bence faydası olmazsa yazarsın tekrar
God of war bile oynuyorum aldığım kişi de çok az kullanmış kutunun icinde stickerlar bile duruyorduEkran kartı 2ci el ise bi sorun olabilir belki . Gerçi bi sorun olsa görüntü vermez.
Ekran kartının driveri nasıl kuruyorsun ?Tekrardan deneyim
Mesaj otomatik birleştirildi:
God of war bile oynuyorum aldığım kişi de çok az kullanmış kutunun icinde stickerlar bile duruyordu
Ekran kartının driveri nasıl kuruyorsu
nvidia kendi sitesine girerek ordan ekran kartımı seçerek kuruyorumEkran kartının driveri nasıl kuruyorsun ?
hocam sanmıyorum oyun içinde dsr bile denedim işlemcininkini kullansam böyle bir şey olabilirmi sanmıyorum hem oyunda 1-2 sn kapalı alanlarda 70 fpsleri görüyor işlemci bunu yapacağını sanmıyorumişlemcinin içinde intel hd 4000 varmış acaba pubg özelinde onu kullanıyor olabilirmi
Maalesef değişen bir şey olmadıArkadaşın söylediği ddu ile driver silip yüklemeyi dene bence faydası olmazsa yazarsın tekrar