Neler Yeni

Bilgisayarımı yükselttim ama fps'im düştü

TheGG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mustafa
DDU ile grafik suruculerini tamamen kaldirip sifirdan kurmayi deneyin. Ekran kartiniza uygun olan son surum drivere NVIDIA kendi sitesinden indirin. Sorun muhtemelen cozulur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Alperen Biçkin
diğer oyunlardada özellikle ekran kartı tüketen oyunlarda aynı şekildemi kullanım değerleri
volarant cs gibi oyunlarda sorun yok yüksek fpslerde drop olmadan sıkıntısız oynuyorum ama apex denedim geçenlerde oynanmıyacak kadar drop yiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arka planda çalışan gereksiz programları kapat. İşlemcinin %100den kurtulup rahatlaması gerekiyor

Arka planda çalışan gereksiz programları kapat. İşlemcinin %100den kurtulup rahatlaması gerekiyor.
sürekli bakıyorum ve pubg veya hangi oyunu oynuyorsam ondan başka çalışan yok

DDU ile grafik suruculerini tamamen kaldirip sifirdan kurmayi deneyin. Ekran kartiniza uygun olan son surum drivere kendi NVIDIA kendi sitesinden indirin. Sorun muhtemelen cozulur.

hocam bunuda denemiştim ama sorun hala devam etti maalesef

baki1705

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Baki Bektaş
volarant cs gibi oyunlarda sorun yok yüksek fpslerde drop olmadan sıkıntısız oynuyorum ama apex denedim geçenlerde oynanmıyacak kadar drop yiyorum
valorant cs ekran kartına yük bindirebilecek oyunlar değilki valo cs de 60c geçmiyor bendeki rx580 pubgde 65 68c arası oluyor bi gariplik var yani

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Alperen Biçkin
valorant cs ekran kartına yük bindirebilecek oyunlar değilki valo cs de 60c geçmiyor bendeki rx580 pubgde 65 68c arası oluyor bi gariplik var yani
evet garip olan şey ise gtx 750ti de böyle bi sorun yoktu

TheGG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mustafa
Sifirdan tekrardan denemeni tavsiye ederim.

MctCan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
644
İsim
Mecit Can Horasan
İlgilendiği Kategoriler
sıcak fırsatlar
Ekran kartı 2ci el ise bi sorun olabilir belki . Gerçi bi sorun olsa görüntü vermez.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Alperen Biçkin
Arkadaşın söylediği ddu ile driver silip yüklemeyi dene bence faydası olmazsa yazarsın tekrar
Tekrardan deneyim

Ekran kartı 2ci el ise bi sorun olabilir belki . Gerçi bi sorun olsa görüntü vermez.
God of war bile oynuyorum aldığım kişi de çok az kullanmış kutunun icinde stickerlar bile duruyordu

MctCan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
644
İsim
Mecit Can Horasan
İlgilendiği Kategoriler
sıcak fırsatlar
Tekrardan deneyim

God of war bile oynuyorum aldığım kişi de çok az kullanmış kutunun icinde stickerlar bile duruyordu
Ekran kartının driveri nasıl kuruyorsun ?

baki1705

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Baki Bektaş
işlemcinin içinde intel hd 4000 varmış acaba pubg özelinde onu kullanıyor olabilirmi

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Alperen Biçkin
Ekran kartının driveri nasıl kuruyorsu

Ekran kartının driveri nasıl kuruyorsun ?
nvidia kendi sitesine girerek ordan ekran kartımı seçerek kuruyorum

işlemcinin içinde intel hd 4000 varmış acaba pubg özelinde onu kullanıyor olabilirmi
hocam sanmıyorum oyun içinde dsr bile denedim işlemcininkini kullansam böyle bir şey olabilirmi sanmıyorum hem oyunda 1-2 sn kapalı alanlarda 70 fpsleri görüyor işlemci bunu yapacağını sanmıyorum

Ekran Alıntısı.PNG

Top Bottom