Neler Yeni

Yardım Bilgisayarımın Üzerine Enerji İçeceği Döküldü

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Eren
Kasanın üzerine az enerji içeceği döküldü ondan sonra direk bilgisayarı kapattım bilgisayarın tüm parçalarını kuruttum sonra tekrar açtığımda bilgisayara ekran geldi yaklaşık 30 saniye çalıştı ondan sonra bir anda kapandı ve şuanda power tuşuna basınca bilgisayar açılıp hemen kapanıyor bir saniye dahi sürmüyor bilgili kişiler yardım edebilir mi?

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,902
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Şekerli şeyler en kötüsü. Kısa devre olmuş muhtemelen ayrıca kurutma yapmamanız gerekiyor o her durum için mantıklı bir hamle değil.

Bromer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Ömer Bilici
Geçmiş olsun.
download.jpg

BMW_M4

80+ Bronze
Kasanın üzerine az enerji içeceği döküldü ondan sonra direk bilgisayarı kapattım bilgisayarın tüm parçalarını kuruttum sonra tekrar açtığımda bilgisayara ekran geldi yaklaşık 30 saniye çalıştı ondan sonra bir anda kapandı ve şuanda power tuşuna basınca bilgisayar açılıp hemen kapanıyor bir saniye dahi sürmüyor bilgili kişiler yardım edebilir mi?
İnfinity energy :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Eren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şekerli şeyler en kötüsü. Kısa devre olmuş muhtemelen ayrıca kurutma yapmamanız gerekiyor o her durum için mantıklı bir hamle değil.
Şuanda napacağımız hakkında bir fikrimiz yok, ekran kartında sıkıntı yok başka bir kasada denedik çalışıyor ama diğerlerinde sıkıntı var mı bilemiyoruz
Mesaj otomatik birleştirildi:

sağol

Top Bottom