celilemrednsmnt
80+
Dahası
Aklıma direkt pompanın altındaki jelatini sökmeme ihtimali geldi. Söktünüz mü? Bence montaj kaynaklı bir durum.
söktük. pompasıyla alakalı bir sorun yok yük altında kapanma vs olmuyoAklıma direkt pompanın altındaki jelatini sökmeme ihtimali geldi. Söktünüz mü? Bence montaj kaynaklı bir durum.
Burası forum. Varsa bilgin paylaş. Format atabilirsin diyebilirsin ve zaten kullanıcı da acaba parcalarda sorun var mıdır? tarzında merakından acmıstır diye dusunuyorum. 1 senede yavaslama olması ıyı degıl bence.hani format diye bir şey var hayatında hiç mi duymadın.
Bu sütünü bulamadımKaynak sütunu bulun.
aynen aynen neler yapıyo ... boş konuşma la
Format atmayı biliyorum diye yazdımBu kadar herşeyi bilip formatı bilmemen. Yada sozkonusu etmemen
yüksek ihtimalle ondanpompa kontrolü ile bir alakası varsa sıkıntı olabilir.
sıvı soğutmayı taktığınız günden bu yana mı var sıkıntı? anakart mve sıvı soğutucu tam marka model verir misiniz?yüksek ihtimalle ondan
şu anda xmp kapalı biostan xmp açıp önce öyle bir deneyin attığınız ss'de ramlerin 2666 mhz'de çalıştığını gördüm. 3200 ya da 3600 ram'e sahipseniz bu normal değil. düşük frekans ve yüksek gecikmeli çalışıyor şu an ram'leryüksek ihtimalle ondan