Neler Yeni

Çözüldü✓ Bilgisayarimla hep amcam oynuyor

ulkucuyuz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Musa
Merhaba arkadaşlar bilgisayarla hep amcam oynuyor bizde kalıyor hep sabah 8 e kadar oynuyor öğlen 2 3 gibi uyanıyor sonra gene oturuyor İnterneti nasil kapatırım veya ping nasıl yükseltirim kendisini biktiracak bisey lazım (internet onun için tek sorun)

oEnesQlf

80+ Silver
Merhaba arkadaşlar bilgisayarla hep amcam oynuyor bizde kalıyor hep sabah 8 e kadar oynuyor öğlen 2 3 gibi uyanıyor sonra gene oturuyor İnterneti nasil kapatırım veya ping nasıl yükseltirim kendisini biktiracak bisey lazım (internet onun için tek sorun)

Clayz

80+ Silver
bırak oynasın bea sen daha gencsın cok oynarsın amcan cocukluk hayallerını yasıyo

ulkucuyuz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Musa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Aykut D.

80+ Gold
Kablolu ama olurmu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Reis sana yemin ederim 10 yaşından beri İnternetten cafelerde ben pc yi aldim evden gitmedi mk
Allah kurtarsın .

Anubiss

80+
Modeminin Türk Telekom olduğunu varsayıyorum Türk Telekom uygulamasını yükleyip evde işte internet müşterisi ol ayarlarda interneti telefonundan yeniden başlatabiliyorsun senin yaptığını anlarsa...

ulkucuyuz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Musa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Modeminin Türk Telekom olduğunu varsayıyorum Türk Telekom uygulamasını yükleyip evde işte internet müşterisi ol ayarlarda interneti telefonundan yeniden başlatabiliyorsun senin yaptığını anlarsa...
Anlayabilirmi

oEnesQlf

80+ Silver
Kablolu ama olurmu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Reis sana yemin ederim 10 yaşından beri İnternetten cafelerde ben pc yi aldim evden gitmedi mk
Olur, baban birsey demiyor mu bu duruma

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,716
Üyeler
168,182
Son üye
proskop
Top Bottom