Neler Yeni

Android Bilgisayarımla telefon takas etmek

bipolar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Muhammed Berat Yörük
o kadar aciliyeti yok aslında ama ciddi teklif gelmiyor bi bu adam geldi başka yok birde benim zaten 3.000₺ nakit param var ama bi türlü telefon almak nasip olmadı ya satmaktan vazgeçiyolar yada başkasına sattım diyolar
dostum 3bine sıfır güzel bi telefon alırsın seni 2 3 yıl idare edecek

EmreErkanAydın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
655
İsim
Emre Erkan Aydın
ekran kartını falan sat sadece bir de öyle dene

Bimmerx

80+
bana mantıksız geldi.

anında 2k çıkması bana pek inandırıcı gelmedi ben olsam bilgisayarımın satılmasını beklerdim.
telefon + 9000i kabul edersem yarın gelecek
Mesaj otomatik birleştirildi:

ekran kartını falan sat sadece bir de öyle dene
toplu satmak istiyom

dostum 3bine sıfır güzel bi telefon alırsın seni 2 3 yıl idare edecek
o fiyatlar sıfır düşük özellikli telefonlar var 2.el orta iyi telefon bakıyom xiaomi mi 9 gibi telefon

TwinsR32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Çağlar
Steam
https://steamcommunity.com/id/TwinsR32/
Discord
Twins R32#0331
kanki ben olsam android telefonla takasa girmezdim. telefonun bozulduysa ve pc den cayıp telefon alırım diyorsan pc yi normal sat öyle telefon al. ama birşeylerden vazgeçip birşeyler almak mantıklı değil. bütçen varsa telefonu ucuzlardan bişey al

Bimmerx

80+
kanki ben olsam android telefonla takasa girmezdim. telefonun bozulduysa ve pc den cayıp telefon alırım diyorsan pc yi normal sat öyle telefon al. ama birşeylerden vazgeçip birşeyler almak mantıklı değil. bütçen varsa telefonu ucuzlardan bişey al
aklımdan geçen şöyle 9000 zaten gelecek telefonu da ben en kötü 4,500e versem bende de 3000 var etti 16.500. 6500e güzel bi telefon alıp kalan 10 bine tekrar kasa almayı düşünüyom

birde takas için iphone 11 var adama mesaj attım o da başkasına nakit satacakmış o almazsa bana döneceğini söyledi

aklımdan geçen şöyle 9000 zaten gelecek telefonu da ben en kötü 4,500e versem bende de 3000 var etti 16.500. 6500e güzel bi telefon alıp kalan 10 bine tekrar kasa almayı düşünüyom

birde takas için iphone 11 var adama mesaj attım o da başkasına nakit satacakmış o almazsa bana döneceğini söyledi
Xiaomi'yi kolay kolay satamazsin bunu bil piyasada yurt dışı daha iyi modeller var bilgin olsun tercih senin

bipolar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Muhammed Berat Yörük
telefon + 9000i kabul edersem yarın gelecek

toplu satmak istiyom

o fiyatlar sıfır düşük özellikli telefonlar var 2.el orta iyi telefon bakıyom xiaomi mi 9 gibi telefon
dostum napcan telefonu işe yarar bişey değil alo desin yeter :D:D

bipolar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Muhammed Berat Yörük
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular